Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (294)

plakát

Zmizelá (2012) 

Cekal jsem vic, ale ten polootevreny konec... :/

plakát

Zvířata (2012) 

14. QFF MEZIPATRA, Praha; 08.11.2013, 18:00 - Celkem dobrý film, poměrně emotivní (aspoň já to tak měl) a nečekaný!

plakát

Albert Nobbs (2011) 

Smutně krásné! Jen škoda, že Glenn Close nedostala Oscara - zasloužila by si ho :)

plakát

Druhá strana (2011) (TV film) odpad!

Velmi špatná komedie... :D :D

plakát

Druhý život (2011) (seriál) odpad!

Nechápu, jak to můžou dabovat, přeci každý Čech alespoň trochu rozumí slovensky. Jinak herci vypadají jako Arabové, to se moc nehodí na Slovensko... Takže odpad jak řešeto!

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Máma vždycky říkávala: "Když se budeš hodně těšit, Kájo, bude to stát za prd..." A taky že jo. Jak jsem se až moc těšil, tak dost velké zklamání... Představoval jsem si to jinak, víc pompéznější a vznešenější. Nechal jsem si to rozležet v hlavě a přemýšlel jsem o něj v metru a vyšlo mi toto. Ve srovnání s celou ságou to bylo "dobrý" :D Chtěl jsem dát čtyři hvězdičky, ale Pottera zachránila před jistou smrtí jen hudba - Alexandre Desplat je úžasný! Ale i přesto dávám ****.

plakát

Místy oblačno (2011) 

KINO Q - Lucerna, 17.5.2013: Nevím, kde začít, respektive skončit... :D I když to byl překrásný večer, film se v kině Lucerna zasekával, i když přeskakoval zvuk... Když se Stella s Dot chtěly vzít, zaseklo se to úplně, takže nevím, jak to skončilo. Věta: "Já tě miluju jednatřicet let. Milovala jsem tě, i když jsi ztloustla, i když jsi oslepla...," mě opravdu dostala! To jsem si před tím řekl, že to jistojistě musím vidět! Zasmál jsem se, i plakal; ve filmu bylo naprosto všechno - humor, emoce, akce, vážnost, sprostota/vulgarismus (který tam NEsměl chybět). Stelliny výroky byly nezapomenutelné! Ale nevím, jak to ku*va skončilo! Asi si to musím stáhnout na uložto... :D :D 14. QFF MEZIPATRA, Praha; 07.11.2013, 18:00 - Nic se nezasekávalo! Viděl jsem AŽ DO KONCE! Zjistil jsem, že se Stella a Dot vzaly, po chvíli Dot zemřela... Takže jsem opět brečel... Ale bylo to opravdu moc moc moc krásný snímek - vřele doporučuji!