Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Recenze (650)

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! (2024) (seriál) 

Prumer nekde na urovni komedialniho oktopusu. Autori se zamotali do vlastniho velikosti a uz nesleteli na zem. Herecky az na Fialovou, Krenkovou a Bockovou nic moc, Machacek vylozena bida, nezvladnutej posledni dil jde hodne i na jeho vrub. 5/10.

plakát

Vytoč mého agenta - Epizoda 5 (2024) (epizoda) 

Silne nevyrovnany dil. Na jedne strane skvely Maskalir, linka matky s dcerou i chemie Loj Majer, na strane druhe tragedie se starnoucim producentem.a neposlouchatelne sepsane dialogy mezi Krejcirem a Kronovou. 5/10.

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! - Srdečné pozdravy z lázní (2024) (epizoda) 

Jo, lepsi nez minule ci obvykle. Zabodovala Barbora B, ta dil hodne pozvedla. Zmena herecke polohy AnnyF taktez serialu prospela. Upozadeni Machacka a linie s matkou (jako jeji upozadeni, ne pointizace) byly tresnicky na dortu. 6/10.

plakát

Mladá dáma (2024) 

Vlastně nesouhlasim s obvinovanim z povrchnosti. Za mne mnohem lepsi a hlubsi nez letosni megabuster Duna 2. I ta barva pleti nevlastni matky neni samoucelna, ale plne oduvodnena v jedne konkretni scene. Vsimli jste si tridniho rozdilu mezi rodinou zenicha a nevesty? Te ochoty obetovat plebs, aby se vrchnost neuspinila a mohla vklidu zit. A nekdo je holt ochoten naslouchat pravde, az lezi bezmocny na smrtelne posteli. Cernobilost v odstinach sedi. Vytecna vyprava, ani proti vykonu MBB osobne nemohu rict jedine  ň.   9.5/10.

plakát

Ronja, dcera loupežníka (2024) (seriál) 

Ronja je proste klasika meho detstvi a tak asi nejsem objektivni. Ale za mne tato serialova verze neudelala zadnou ostudu filmu z 80. let. Mlada detska herečka svou hlavni roli vytecne zvladla a taktez dalsi herci se cinili, Borka se mi zdal sympatictrjsi, nsopak ten starik o neco mene. Pridane linky nerusily, jen obcas stoprocentne nezapadaly. Jen skoda dvou serii. 9/10.

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! - Balada pro Kozlopíra (2024) (epizoda) 

Zacina mne stvat postava Darii, je sepsana priserne, a pak linka s matkou, plna stokratvideneho klise. Tento dil se dlouho drzel alespon na dvou hvezdickach, ale ten konec a pointa pripadu to zabila. To uz neni satira, to je proste traparna. 2/10

plakát

Vytoč mého agenta - Epizoda 3 (2024) (epizoda) 

Jo, fajne. Matka s dcerou sice mely slabsi chvilky, ale jejich vzajemna chemie komedialne fungovala tak, ze i ty slabší chvilky zapadaj jako dilky do puzzlete. Jeste o kousek lepsi bez uvodni dil. 8/10.

plakát

Vytoč mého agenta - Epizoda 2 (2024) (epizoda) 

Jo, stale dobry, byt situacni humor trochu poklesl. Klara Issová minule dil vice odtahla nez Medvecka s Adamovskou tento. Vyvoj kolem asistentky se vsak vyvyji velice zajimave. 6/10.