Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (166)

plakát

Batman a Robin (1997) odpad!

Tak tohle je jedna z největších sraček, na které jsem se musel podívat. Zde opravdu žádné klady nenajdu (možná pár záběrů na Gotham je zajímavých ale to zase kazí obrovské sochy uprostřed města) no prostě žádné. Opravdu jak někdo tohleto mohl pustit do distribuce to opravdu nechápu sice zde hrají hvězdy, ale to filmu vůbec nepomáhá všechny hrají trapně nevýrazné no prostě hnus. O zápletce radši ani nemluvě protože je to jeden velký kýč který se ani nedá popsat. Scénaristé museli asi opravdu při psaní scénář šňupat přinejmenším koks, protože to není možný. Ale takhle bych tu na to mohl nadávat celý den, takže kdo neviděl, ať se na to radši nekouká, protože já mám dojem, že mi kleslo IQ o pár bodů.

plakát

Moon (2009) 

Opravdu strašně originální horor či thriller prostředí měsíce. Nejlepší na tomto filmu je asi herec v hlavní roli a originální prostředí a zápletka, která dává dohromady opravdu kvalitní koktejl zábavy. Bohužel je vidět na filmu že byl levný a to je také jediné mínus jinak scénář nenabízí žádné nelogické pasáže atmosféra by se dala krájet a soundtrack je podmanivý až emotivní. Velice nadprůměrný počin.

plakát

Ať vejde ten pravý (2010) 

Velice hezký a originální horor, který strčí do kapsy většinu klasických novodobých vyvražďovaček. Tento horor má srdce a to je hlavní, zamilujete si hlavní hrdinku v podání strašně talentované Chloe Moretz i druhou hlavní postavu v podání sice trošku úchylně vypadajícího ale herecky stabilního Kodiho Smithe-McPheeho. Příběhově by mohl být film sice trošku obsáhlejší ale jinak prostředí i atmosféra jsou dokonalé, dětští herci famózní a celkově je tento film velice dobrý. Pro fanoušky hororů povinnost .

plakát

Hra na schovávanou (2005) 

Od tohoto filmu jsem si sliboval hodně jelikož obsazení bylo opravdu hvězdné bohužel výsledek je dosti průměrný. Nejlepší co na tomto filmu je určitě herečka Dakota Fanning která herecky převyšuje prakticky všechny i samotného de Nira. Bohužel kdyby byl celí film jako první půl hodina bylo by to dobré, ale postupně se někam vytrácí napětí a příběh začíná být dosti předvídatelný o logických fackách ani nemluvě. Průměrný film s dosti dobrou herečkou v hlavní roli.

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Pro mě docela překvapivě dobrý film jelikož romantické slaďáky nemusím a Pattisona také ne ale zde ukázal že hrát umí. Scénáristicky je ten film bezchybný hlavní postavy jsou sympatické a vztahy mezí nimi fungují na výbornou a konec je sice dosti překvapiví a dává dojem že sem moc nepatří ale dává dohromady opravdu dobré dílo. Určitě si ho někdy pustím znovu.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Tento film je dosti rozporuplný ale já jsem i ho doopravdy užil. Opravdu stylizaci Burtona nemá rád každý a tady se opravdu vyřádil ale skvělí herci v hlavních rolích šílené postavy a libová hudba dává dohromady opravdu úžasné a po vizuální stránce bezchybné dílo. Mohlo to být ale o štipec míň praštěné.

plakát

Imaginárium Dr. Parnasse (2009) 

Tak tento film byl pro mě dosti velkým zklamáním. Po trailerech jsem se těšil na solidní fantazy počin ale to co jsem dostal je velmi rozporuplné. Ano herci jsou vynikající a hudba též jenomže režie je dosti podivná a scénář tak zamotaný až to v půlce začne nudit. Tomuto režisérovi nikdy nepřijdu na chuť.

plakát

Uprchlík (1993) 

Velice dobrý akční film s dvěma velikány v hlavních rolí potěší svým nápadem a stylem. Opravdu herci jsou vynikající chemie mezi nimi funguje na výbornou atmosféra je také dokonalé bohužel scénář by mohl být silnější jelikož konečné vyřešení není zas až tak dobré. Ale jinak hodně dobrý film.

plakát

Legie (2010) 

Opravdu po trailerech jsem nečekal nic dobrého a taky nic dobrého jsem nedostal. Tento film je nuda špatní herci špatný scénář digitální efekty dosti průměrné a herec v hlavní roli který hraje jak o život bohužel tím to nezachrání. Další zbytečný filmový počin.

plakát

Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) 

Tak tohleto je opravdu krok vedle a tudy cesta rozhodně nepovede. Né že by tento film neměl dobrý námět a prvních 15 minut je docela solidních ale pak začne docela opravdové peklo. Mladí herci neumějí hrát a jen tak se pachtí scénář prakticky neexistuje a kostýmy i digitální efekty vypadají jako by je udělal někdo ze studia kamarád. Opravdu dosti špatná fantazy která se dá přetrpět ale líbit se bude jen dětem.