Zajímavé komentáře: EdaS
Výborná fúze dobrodružství s road-movie – atmosférou nasáklé záběry amerických scenérií, spousta honiček, výborný Jeff Bridges a ještě lepší Clint Eastwood ...
16. bondovka má spád, dynamiku, na svoji dobu ucházející efekty ... jako akční film si tedy nestojí zase tak špatně. V kontextu ostatních bondovek ale postrádám JAKOUKOLI ironii, která vždy dělala každou bondovku bondovkou.
Nevím, nakolik je tento remake odrazem skutečného Ruska, protože ho zkrátka z osobní zkušenosti neznám. Film na mě každopádně působil upřímně (pominu-li lacině patetickou scénu s ptáčkem ke konci filmu).
I když Havla zrovna v lásce nemám, musím uznat, že jde o zcela unikátní dokument. Málokterý politik by si nechal pustit filmaře takhle k tělu ... Za to Havla obdivuji. Co bylo ovšem nehorázně trapné, byl ten sugestivní dovětek na konci filmu ...
Nevím, jestli se mě Hřebejk snažil dojmout, každopádně se mu to nepovedlo. Jedinými pozitivy jsou krásné scenérie toskánských vinic a fantastický výkon Jiřího Schmitzera.
Muzikál s dobře vybranými skladbami, naneštěstí však z drtivé většiny špatně provedenými. Tradičně výborně zahrané (bohužel jen) epizodní role Buscemiho a Walkena.
Domek z karet (TV seriál) (2013)
Nechybí tomu vůbec nic.
Hollywood v koncích (2002)
"Srdce je nepředvídatelné. Není jako játra či slezina." 70%
Penn & Teller: Bullshit! (TV seriál) (2003)
Cítím, jak se zdejší levicové komunitě vaří krev vzteky. :)
Kawasakiho růže (2009)
To co film sráží do kolen, není poselství, s kterým se nedá než souhlasit, ale místy až neodpustitelně křečovité dialogy a herecké výkony (především Milana Mikulčíka), které nezachrání ani skvělých pět minut Ladislava Chudíka. 50% Zajímavé komentáře: EdaS
Rave un2 the Year 2000, The (koncert) (2000)
Solidní koncert. Ve srovnání s Live at the Aladdin Las Vegas ale bledne.
Český mír (2010)
Klusák s Remundou se inspirovali metodami Michaela Moora, za což mu bude drtivá většina z vás tleskat. Já ne. 50%
Doktor z hor (TV seriál) (1992)
odpad!Dr. Zhor. Upřímně ... nikdy jsem neviděl celý díl v celku. Je to dílo ryze německé, v tom nejhorším smyslu slova.
Nirvana Unplugged In New York (koncert) (1993)
Akustický grunge-rock. Zdánlivě nesourodé spojení, ze kterého se však vyklubal jeden z nejemotivnějších hudebních záznamů všech dob.
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál) (2005)
Hvězdička za hlas Dr. Draka Ramoraye.
Sbal prachy a vypadni 2 (TV seriál) (2000)
S prvním dílem se to sice srovnat nedá, ale když se na to podíváte nezaujatě, tak se to nakonec do průměru vejde.
Red Hot Chili Peppers živě v Slane Castle (koncert) (2003)
Kiedisovi to naživo nikdy moc dobře nezpívalo, tentokrát se ale asi dobře vyspal.
Jamiroquai Live in Verona (koncert) (2002)
Nesmírně živá hudba se zpěvem v dešti. Krásný koncert.
We Are the World (koncert) (1985)
Roztomilé. :)
Pod třešňovou lunou (1986)
Obraz nezapínejte.
Thunderbolt a Lightfoot (1974)
Batman se vrací (1992)
Burtonovštější atmosféra, než v prvním díle ... Tučňáčí (a tím myslím všechny tučňáky) choreografie je zkrátka geniální!
Dnes neumírej (2002)
Některé efekty byly vážně k popukákní (třeba ty při vypadávání z letadla). Brosnanovo obočí je ale pořád stejně uhrančivé.
Povolení zabíjet (1989)
Muž se zlatou zbraní (1974)
Hvězdičku navíc jsem přidal z nostalgie. Byl jsem totiž na pláži, kde se film natáčel, heč!
Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)
Jediná z 3 nových, která si plně zachovala atmosféru starší části sextalogie.
Batman navždy (1995)
Příšerné dialogy, ještě horší efekty, přeplácaná výprava. Nevím, jak moc se na filmu svojí produkcí podepsal Tim Burton – znaky jeho výtvarného rukopisu aby tu člověk hledal s lucernou ... a přece marně. Je až pozoruhodné, jak špatně zde hraje Nicole Kidman. Obstojně si vede snad jenom Jim Carrey.
Annie Hallová (1977)
"Moje matka spolikala všechny šachové figurky ... předávkovala se."
Dvanáct (2007)
Občan Havel (2007)
Úsměvy (TV pořad) (1997)
Legendární jsou Úsměvy Petry Černocké a její giganti.
Armageddon (1998)
Naprosto chybné vyústění ... přežít měl Bruce Willis, ne Ben Affleck!
Simpsonovi ve filmu (2007)
Až na to environmentální poselství ...
Kráska v nesnázích (2006)
Jedna ruka netleská (2003)
Odpočinková záležitost, kterou z průměru vytáhl Ivan Trojan ... Škoda dost rozpačitého výkonu Marka Taclíka.
Romance a cigarety (2005)