Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (8)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

11/10 - Geniální seriál, nikdy jsem neviděl lepší. Děj mě nikdy nenudil, pokaždé se měnilo téma epizod ale přesto se vše motalo kolem stejného problému. Příběh sice velice absurdní, ale reálný, a to je na tom to nejlepší. Perfektní nápad a ještě lepší zpracování, které bylo více než jen profesionální. A o tom nejlepším konci ani nemluvím. Soundtrack boží. Postav bylo strašně moc, ale naprosto každou jsem během sledování poznal líp jak syvýho vlastního bratra (možná protože žádného nemám). Herci byli sakra skvělí, do teď nepobírám, jak mohlo takové mistrovské dílo vzniknout. Vince Gilligan je génius. (Jsem jediný, koho by zajímalo, co by se stalo, kdyby se Hankovi nechtělo na velkou?)

Volejte Saulovi

Volejte Saulovi (2015)

9/10 - Skvělý seriál, který bohatě přidává postavám z Breaking Bad a zároveň tvoří zcela nový děj a nové postavy, se kterými je odvedena skvělá scénáristická práce. Jediné, co mě mrzí, je to, že mě seriál pořádně vtáhnul až na konci druhé série. Je taky zvláštní, že Saul nebyl zrovna postava, která by mě na příběhu zajímala nejvíc, to však neznamená, že by Odenkirk nevykonal maximum, to právě naopak. Ale tak každý si vždy najde svého oblíbence, ikdyž není například v hlavní roli. Líbilo se mi pohrávání si se dvěma hlavními časovými osami, z nichž každá má svůj vlastní konec. A ty konce jsou parádní. Skvělé napětí při endingu opravdu nechybělo. Sice BCS za mě nemá na BB, ale přecijen je to zcela odlišný seriál, který někoho může oslovit mnohem víc než příběh o vaření perníku.

Love, Death & Robots

Love, Death & Robots (2019)

8/10 - Pěkný projekt, který víc než dobře propojuje fantazii s perfektním zpracováním. Výhodou tohoto seriálu je, že díly jsou krátké a kdykoliv je čas, můžete si je pustit. Každý díl je také o nečem jiném, od někoho jiného, zpracován jiným stylem, úplně odříznut od ostatních epizod - a to se mi na tom líbí nejvíc, jelikož i přesto mají všechny tyto epizody společné motivy. Některé epizody jsou fakt hodně povedené, jen je škoda že jsou v tomto seriálu i takové, které se dle mého úplně nevyvedly. Tak či tak za zhlédnutí stojí úplně všechny díly, nemohu nic než jen doporučit.