Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama

Recenze (8)

plakát

Rock & Rule (1983) 

Film na úrovni mateřské školky. Nudný děj, a denervní hudba. Co k tomu víc dodat? Důvod, proč jsem dala 1* je ten, že jsem se u toho párkrát rozesmála, a také kvůli tomu, že to mělo dobrou animaci.

plakát

Hellraiser (1987) odpad!

Nezájem. Tenhle film se mi protiví od doby, kdy jsem ho viděla na kazetě v devadesátkách. K čemu tento budiž k ničemu film je??? Celá tahle prokletá série mi připadá, jako kdyby byla jen o vraždění. Pořád ta jejich krychle a pekelníci. Řetězy co vám roztrhají těla. Vůbec mě to nebavilo.

plakát

Sonic the Hedgehog (1996) 

Docela je to dobrý film. Zejména děj. Animace je už na tom hůře. A navíc krátké. Já chápu, že je tohle pouze pilotní díl pro seriál, který nakonec nevznikl, ale autoři se podle mě mohli více v ději rozvinout. Na můj vkus to bylo i ke všemu vulgární. Ale kvůli tomu strhávat hvězdičku nebudu, jelikož to není špatný film. Jen to prostě není film určen k tomu, abych ho musela vidět znovu.

plakát

Slunce, seno, jahody (1983) 

Tenhle film je spíše jen tak na odreagování. Humor je sice dobrý, ale žádné umění v tom nemůžu spatřit. Ten děj je prostě nic moc. Tomuto filmu jasně a stručně něco chybí. Nějaká takzvaná špetka soli. Co myslím tím pojmem špetka soli? Myslím tím to, že kdyby někdo tento film takzvaně osolil, byl by zajímavější, a propracovanější. Osolil, tím myslím upravil. Ten film je nezajímavý, a žádné scény v tomto filmu, až na ty humorné, jsou k ničemu. Nijak vás nepřitáhnou. Tento film je prostě jen směsice dobrého humoru, a slabého děje.

plakát

Moonwalker (1988) 

Film, a nic mu nechybí. Co k tomu dodat. Ten film má postě dobré písně, děj, a vtipné momenty. Herecké výkony Michaela Jacksona a Joe Pesciho naprosto suprové. Otázkou jenom je, jestli je ten film určen pouze pro fanoušky Michaela Jacksona, i osoby, kteří nejsou fanoušci Michaela Jacksona. To se liší názor od názoru. Každý člověk se liší názory a zálibami. Předpokládám ale, že člověk co není fanouškem Michaela Jacksona, si ten film vůbec nepustí.

plakát

Rambo: První krev (1982) 

Rambo je klasika, kterou si pustím vícekrát. Už je to doba, kdy tento film vznikl, a mě se tento film stále líbí dodnes. Jak je to možné? Je to tím, že tohle je prostě kvalitní film. Perfektní Stallone, scénář, režie, nic tomu nechybí. Je to prostě pět hvězdiček. Tenhle díl mám ráda stejně tak, jako jeho pokračování. Pro tvůrce pochvala za pochvalou.

plakát

Operace válečná zóna (1988) 

O ničem akční film. Amatérské, nudné, a ke všemu hodně trapné. Už v době, kdy tento film vyšel na VHS, byl tento film propadák. Nejen pro mě, ale i pro mé děti. Nemám to ráda, a ani to ráda mít nechci. Opravdu tento film nikomu nemůžu doporučit. Ledaže by někdo byl milovníkem špatných filmů. Na tento film si názor udělá každý sám.

plakát

Halloween II (1981) 

Pro mě Halloween nikdy nebyl oblíbeným hororem. Pro mě je to nesmysl. Michael Myers nekonečně ožívá, a ožívá. Kromě toho děj mě nudí. Já mám ráda horory, které jsou spíše duchařské a psychologické. Chápu, že se někomu tohle zalíbí, ale tohle není můj šálek kávy. Jediná dobrá věc na celém tohle filmu, je ta hudba na úplném začátku, a na konci filmu. Ta hudba ve mě vzbuzuje tento pocit: ,, Už budou Vánoce!!!" . Jinak je pro mě toto pokračování, stejně jako první díl jedna velká nuda.