Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Western
  • Komedie

Oblíbené seriály (4)

24 hodin

24 hodin (2001)

"Jsem federální agent Jack Bauer a dnešek je nejdelší den mého života." Akční jízda od začátku do konce! Spousta nečekaných zvratů a akčních scén, jenž po vizuální stránce vypadají perfektně. Charismatický Kiefer Sutherland coby nelítostný Jack Bauer TOPJá ten seriál žeru! Tak dávám plný počet hvězd. - 100%.

24 hodin: Dnes neumírej

24 hodin: Dnes neumírej (2014)

Spoilery: 9 sérií je hranice, kterou obzvlášť v dnešní době už moc seriálů nepřekoná. Právě 24 hodin ve své zatím poslední řadě však dokázalo, že po tolika rocích příběhy nezlomného federálního agenta nejen že neomrzí, ale mohou být pořád lepší a lepší. Ústředním duem série je Jack Bauer a sexy blondýnka Yvonne Strahovski coby nová agentka Kate Morganová. Dále uvidíme ze starých známých Audrey, prezidenta Hellera či všemi oblíbenou ChloeDěj ve zkratce: Svět se ocitá na prahu masového teroristického spiknutí a Jack musí spojit své síly se svým týmem, aby odvrátili mezinárodní krizi a zabráni hrozícímu útoku v Londýně. Série je zkrácená z 24 na 12, ale neztratila svoje kouzlo. Je znovu akci nabitá a má šokující závěr. Já ten seriál žeru! Tak dávám plný počet hvězd. - 100%.

24 Hodin: Nezastavitelný

24 Hodin: Nezastavitelný (2017)

Spoilery: 24 bez hlavního hrdiny - nelítostného drsňáka Jacka Bauera. Místo něj je zde mladá krev, mladý černoušek Eric Carter. Ten chce zabránit zničujícímu teroristickému útoku na půdě Spojených států. Dále tikací hodiny změnili barvu a jediné, co připomíná originál je Tony Almeida. Tony je jediná postava, která se objevila hned v první epizodě originalitu i zde. V originalitu se dá říct, že byl po Jackovi dlouhá léta druhá hlavní postava. Zde se však v epizodách nikdy nezdržel déle než pět minut. Byl vnada na původní fanoušky, nebo jen já koukal kvůli němu? "Je mi líto, už mi bylo zaplaceno. Vždy dokončím svou práci, když mám své peníze. Musím si udržet reputaci." Jinak akční nářez, ale bez Bauera to prostě není ono. 5* ale dám stejně. - 99,9%,