Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (29)

plakát

Avatar (2009) 

Nejefektnější vydání se na cizí planetu co jsem kdy viděl. Po vizuální a hudební stránce nemůžu vytknout zcela nic. Je to pouze příběh, kvůli kterému jsem nucen, ač nerad, jednu hvězdu ubrat.

plakát

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda (2003) odpad!

Tak fajn... Vypnul sem to. Zrovna jsem dokoukal Black Hawk Down a na usnutí sem si pustil tuto nehoráznou kravinu, u které jsem skoro opravdu usnul. Takže svůj účel splnila. Jestli máte někdo podobný nápad si pustit tento odpad po nádherném filmu, tak to opravdu nedělejte. Jediné co mi přišlo celkem fajn, byla hudba, ale ta nedělá film.

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

To nejlepší z produkce TV Nova. Táhne mě to ke čtyřem*, ale znam opravdu kvalitnější seriálky. Zůstanu u 3,5*. Pan Ozzák s Lexou, dokonalá dvojka.

plakát

Děsnej doják (2006) odpad!

Stručně a upřímně: "Pánové Friedbergu a Seltzere jděte už konečně do prdele!!!"

plakát

Disaster Movie (2008) odpad!

Disaster, čili pohroma. Tak by se tento skvost nechal charakterizovat :) Viděl jsem to v jedné hospodě bez zvuku s titulkama a i po několika pivech mi to přišlo neskutečně pitomý. Čim dál tim horší parodie. Prosím už žádné ____ movie.

plakát

Earth (2007) (TV film) 

Ačkoliv dokumenty moc nemusím, u tohoto jsem vydržel s napjetím až do konce. Všechny záběry byly tak strhující, všechno bylo logicky seřazeno že ve výsledku jsem si připadal jako by to ani dokument nebyl. Byl to jedinečný zážitek, na který bych se mohl koukat každý večer před spaním.

plakát

Edith Piaf (2007) 

Jak píše Kleopatra, také mě chronologické skoky nepletli. Oni mě tam vadili. Hodně mě to kazilo dojem z jinak celkem povedeného filmu. Nebýt skvělé Marion, tak bych dal asi pouze 2*.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Už dlouho se mi nestalo, že bych po skončení filmu začal tleskat a odcházel z kina pln eufórie. Fakt to byla jízda. Mě se líbila snad uplně všechno. Zrovna poslouchám soundtrack a musim říct, že je chytlavý i bez obrazového doprovodu. Dal bych klidně i 6*, tento film by si je opravdu zasloužil.

plakát

Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 

Copak tam musíme cpát za každou cenu ufouny? Jinak pěkný výkon Shia LaBeoufa. U filmu jsem se bavil, o to mi jde hlavně, ale nemůžu jít vejš s hodnocenim kvůli tomu konci.

plakát

Kamarádova holka (2008) 

Jako by mi Cival mluvil z duše. Mam sto chutí ubrat jednu*, ale bylo to v letňáku, po pár pivech...