Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (279)

plakát

Hodinový manžel (2014) 

V těch záplavách českých ptákovin co se teď vesele točí (že pane Hřebejk?) je tohle výborná oddychová komedie na kterou se rád podívám znovu.

plakát

Transcendence (2014) 

Místní pseudointelektuálové si zas našli obětního beránka :-) Hlavně, že "vedle" to učůrává u té utahané ptákoviny Her :-) Rozhodně to není taková blbost, jak se tady někteří snaží naznačit. Scénář místy opravdu není geniální, ale pořád velice slušný film.

plakát

Hra na hraně (2013) 

Normálně bych dával asi tři hvězdy, ale já se výborně bavil, filmy s tématikou pokeru, kasina atp. mám v oblibě. Kvalitní obsazení, zajímavé luxusní prostředí, 90 minut uběhlo jako voda, takže nakonec dávám za čtyři a aspoň trošinku vyvážím "místní" malé celkové hodnocení (momentálně 58%) než si podle mě film zaslouží.

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Ne že bych se teda zrovna smál od začátku až do konce, lehce nadhodnocená, ale pořád velmi zdařilá USA komedie poslední doby. Striptýzek stále božské Aniston dostal film ještě o hvězdičku výše :)

plakát

Total Recall (2012) 

Ano na původní TR to samozřejmě nemá, i když pochybuji, že ať by to bylo natočeno jakkoliv vůbec by někdy mělo. Ale i tak je to velice zdařilý nadprůměrný akční film navíc doplněn o dvě krásný samičky Jessicu s Kate (což u původního filmu byla asi jediná slabina v podání Rachel Ticotin, pomineme-li menší roli Stone), takže člověk nemůže jít níž jak čtyři :-)

plakát

QI XL (2013) (pořad) 

Podepisuji se pod komentář uživatele Ištván87.

plakát

Oldboy (2013) 

Asijskou předlohu jsem neviděl a je mi to jedno, stejně mě ty asijský ksichty nikdy nebavily. První půlka filmu je dost špatná a utahaná, měl jsem co dělat abych neusnul a říkal si na co jsem to zase vlezl. Taky mám neustále problém s Brolinem, nějak toho herce moc nemusím. Naštěstí od půlky filmy se to parádně rozjede a člověk nakonec dostane slušnou akci a velmi dobrý příběh s parádním závěrem ve který po tom začátku ani nedoufal. Suma sumárum dávám za čtyři za ten závěr a konečnou zápletku, sexy Olsen a Klementieff a v neposlední řadě opět za skvělého Copleyho.

plakát

Drsňačky (2013) 

Po dlouhé době velmi dobrá komedie se Sandrou Bullock. Ve filmu sice exceluje Melissa, ale ani prvně jmenovaná se rozhodně neztratí. Zkrátka tohle duo si sedlo. Komedie co si na nic nehraje a příjemně pobaví a nemusíte litovat ztracených dvou hodin. Pro mě lepší i jak Slečna Drsňák, kterou jsem hodnotil za tři, tady dávám horší čtyřku.

plakát

QI - na vše máme odpověď (2013) (pořad) 

LM a PH nejlepší moderátoři na českých radiových frekvencích a přesně tento jejich humor přenesen na TV obrazovku. Kdo je ráno poslouchá musí hodnotit vysoko, kdo má radši puštěný trapáky na haló tady impulzovi, tak asi flákne odpad. Já jsem z těch co je poslouchá pravidelně a rád a u tohohle pořadu jsem se skvěle bavil stejně jako když jedu ráno autem. Uvidíme další díly, zatím pěkný čtyři.