Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (279)

plakát

8bitové Vánoce (2021) odpad!

Proboha to byla zase jednou sračka. Kdo je milovník konzolí, arcade her atd., rozhodně tohle nepoustet a nenachytat se jako já! Je tu jenom kupa nesympatickych dětských "herců", s hrami to nemá vůbec nic společného a je to fakt totální sračka úplně o ničem. Jedna z největších hrůz co jsem za poslední rok asi bohužel viděl.

plakát

Modelář (2020) 

Přejmenujete to na "dobroser", hvězdu za vtipnýho Mádla.

plakát

Prázdnota (2020) 

Poslední dobou mě horory docela omrzely, pořád to stejný dokola, ale tenhle je jiný, lepší. Připomínalo mi to takové ty severské krimi mixle americkým hororem, jo za mě opravdu zajímavý počin.

plakát

SuperStar 2020 (2020) (pořad) odpad!

Můžete na to vy burani už konečně přestat čuměť, ať s tím konečně přestanou otravovat?! Diky.

plakát

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět (2020) (pořad) 

Zdendo vitej zpatky a diky za dalsi porad a zase aspon za neco co se v te spatne TV da vubec pustit. Jsem docela zklaman, ze se pak nevraci na misto cinu aby zhodnotil zmeny a zda se povedly. Jinak s tim nemam problem, starej dobrej Zdenda nebojic se sprostych slov :-) 5 hvezd kvuli idiotum s odpadama...

plakát

Zlatá maska (2020) (pořad) odpad!

Větší kundovinu sem teda dlouho neviděl, ještě do toho ti cobolaci o kterých člověk v životě neslyšel, to je fakt Gold:D

plakát

Anna (2019) 

Hlavně neposlouchat místní všeznalky a užijte si film. Zábavné, akční a sexy, konečně po delší době skvělá akční jízda se vším všudy. Lawrence se svou rudou volavkou se může jít zahrabat. Jasný 4*, ale dávám 5* na takový film už jsem dlouho čekal, Luc pořád umí, diky:-)

plakát

Černé Vánoce (2019) odpad!

Tohle teda byla ale neskutečna debilita jakou jsem dlouho neviděl, nejenže to celý postrádá aspoň špetku logiky, navic samej nesympatickej "herec" co se chová jak idiot, že člověk těm županářům fandí ať už je sejmou a je konec. Jo a není tam vidět skoro ani žádná vražda, to je taky super :-) Nechápu co tehhle sranec vůbec dělá v kinech. Silně nedoporučuji.

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Jo dá se na to dívat, je to celkem zajímavý, občas se to trochu táhne, pěkná atmosféra, ale 1. nejlepší serial? Stádo zas neblázněte.