Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (279)

plakát

The Last of Us - Napospas (2023) (epizoda) 

Nejnudnejsi část ve hře, tudíž v tomhle napinavem seriálu plným akce se dal čekat dost velké průser:) Týden jsem se do toho nutil, no dopadlo to dle očekávání, kopec nudy a jeden nakažený na konci :) Hvězdu, že aspoň Riley vypadala podobně jako ve hře.

plakát

Indián (2022) 

Prostě a jednoduše, tohle nefunguje. 3x za film se člověk zasměje a tím končíme.

plakát

The Last of Us - Vydržet a přežít (2023) (epizoda) 

Za posledních 15 minut 4* jinak stará známá nuda a šeď. Celkem vtipný, když se na scéně konečně zjeví Bloater jak ho úplně ignorují a odejdou pryč:)) Mi nikdo nevymluvi, že ten seriál prostě není odflaknutej. Bohužel hodnocení to chytá velký stejně jak ten druhé debilní díl hry, takže je to stejně marný...

plakát

The Last of Us - Drž mě za ruku (2023) (epizoda) 

Já milovník hry a nejsem schopen tomu prostě dát lepší hodnocení. Dyt se tam prostě nic neděje. Úvodní mega akce přepadení spočívá v zastřešení dvou chudáku a hotovo. Fakt dvou tvůrci? :)))) No a potom zajedeme do zajetych kolejí tohohle mega seriálu, kde se vůbec nic neděje a jen se proliza, keca a dávají hlášky ze hry. Kdybyste si z té hry vzali raději úplně něco jiného. Fakt nechápu jak tomu tady potentati můžou dávat 5*, nechápu za co.

plakát

Z jiného těsta (2023) odpad!

Neskutečný co se dneska točí za vymyvarny a hovna 🤮

plakát

X (2022) odpad!

Takovou amaterskou primitivní a zároveň nechutnou sračku jsem dlouho neviděl a jarmilove tomu hází 3 hvězdy a víc 😂 Já už se tady fakt nedivím ničemu.

plakát

Bledé modré oko (2022) 

Těžko se to hodnotí, ten film mohl být vynikající, ale je to tak divně utahany, že to dost výrazně snižuje zážitek i atmosféru. Škoda, já tyhle filmy můžu, ale není to ono.

plakát

Klíč k vraždě (2004) 

Hlavní postava v podání Judd otravná nesympatická ku*va. Když sebou každé večer flaknu po jedné sklenicce do bezvědomí, tak když ne na první ani na druhou dobrou, tak potřetí už by fakt napadlo asi každého pitomce, co to asi piju. Celý je to prostě úplně debilní i když ze začátku to vypadalo aspoň trošku nadějně. Nehorázné podprůměr, které bych rozhodně nedoporučoval.

plakát

8bitové Vánoce (2021) odpad!

Proboha to byla zase jednou sračka. Kdo je milovník konzolí, arcade her atd., rozhodně tohle nepoustet a nenachytat se jako já! Je tu jenom kupa nesympatickych dětských "herců", s hrami to nemá vůbec nic společného a je to fakt totální sračka úplně o ničem. Jedna z největších hrůz co jsem za poslední rok asi bohužel viděl.

plakát

Na nože: Glass Onion (2022) 

Za tu první hodinu, která se tak strašně táhne plus ty srance s rouškama na začátku, za to nemůžu dát 4* i když bych rád...tak či tak jedničce se to určitě nevyrovná...