Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (279)

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Ze začátku to ještě vypadalo nadějně, kdyby zůstala dějová linka u loupeže možná by to i za něco stálo. Možná bych i překousl tu sracku s chytryma zombikama, ale co tam pak začala vyvádět filmová dcerunka Bautisty, dokoukal sem jenom silou vůle, ten Snyder je fakt mimo už.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Nudný jak prase a zároveň je to všechno jenom ne vtipný!

plakát

S nasazením života (1993) 

Normálně jsem tomu Malkovichovi fandil a jen díky němu dávám 4*, Eastwood nuda a šeď .

plakát

KIMI (2022) 

Všechno už jsme viděli někde jinde. Tady do toho jako bonus ještě zamotali podělane covidek a roušky na rypaku. Dokoukal jsem to jen kvůli Zoe.

plakát

Národní házená (2022) (seriál) 

Suchoš, Langoš, Neužil pecka, člověk se fakt zasmál. I Kankovsky super, Špalka s Vrškem okamžitě vyměnit a bylo by to i na 5 hvězd:) Takove Kohak by tam byl třeba skvělé. Každopádně cím víc podobných seriálu ala Okresní přebor tím líp.

plakát

Jako ty (2015) 

Ještě chvíli si tady necháme srat na hlavu jako s tím slavným covidem a nebudem daleko od podobně pošahanyho světa. V 2015 mě to nudilo, teď v 2022 po dvou zabitých letech a podobných kecech o zdraví a bezpečnosti jsem na to koukal trochu jinak, hodnocení zvedám o hvězdu.

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Prosil bych místní homoklady ať si jdou vylestit u Spidermana nebo jiné podobně teplé Marvelovky a nechají nejlepší akční scifi všech dob s velice důstojným pokračováním bez těch svých dementnich žvástů. Tenhle film má jediný dvě chyby a to absence Fishburna a Weavinga, jinak opět skvělá akce a podívaná.

Ovládací panel
11 bodů