Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (667)

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Dlouho už jsem neviděl slušnou fantasy..(vlastně skoro od Návratu krále).. a i když je Jak vycvicit draka "jen" animákem, hravě vás přesvědčí, že vysoké hodnocení nemá pro nic za nic. Super příběh, vtipné scény, výborný dabing Geralda Butlera a jeden černý drak navíc. Brilantní! Od začátku jsem měl pocit, že tento film bude pecka, jak se příjemná hodinka a půl odvíjela dál, víc a víc se mi tento pocit utvrzoval.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Pohlreich imituje Babicu: ,, Uděláme si citrónovou omáčku, když nemáme citrón, dáme tam cibuli......Nebo ten díl s chlapečkem, jak si přišel hrát s kameny. Prostě paráda.

plakát

The Stoning of Soraya M. (2008) 

Tak tohle je moc. Pokud se toto opravdu stává v moderním světě, pak se nedivím, že tito barbaři naráží letadly do mrakodrapů, odpalují se v restauracích a zabíjejí nevinné lidi, přičemž všechno je ,,vůle boží".....Film natočený bez jakéhokoli přikrášlení, naturalisticky pojatý, neuvěřitelně vypovídající a šokující.

plakát

Trade (2007) 

Od začátku hodně drsný film, chvílemi jsem byl opravdu rozhozen z toho, co jsem viděl. Napřídkad scéna v obilí. Pokud by byl film trochu jinak zakončen, dal bych jistě plný počet. Cesar Ramos sice není herec k pohledání, jeho herecké nadání je nic moc, zato charismatický Kevin Kline mne dostal. Ve zkratce velmi dobrý film, který má své mouchy, ale také má své šokující momenty, kterými vás chtě nechtě dostene, protože nikdo normální se asi necítí dobře, když se dívá na utrpení malých slečen a dívek.

plakát

Noc patří nám (2007) 

Dobře promyšlený, chladný thriller se zářícím Phoenixem a hlavně se starým lišákem Robertem Duvallem. Byl jsem trochu v rozpacích na začátku filmu, kdy mi Phoenixe naservírovali jako frajera vlastnícího klub, ale postupem času, jak šel příběh dál, jsem si oddechnul, protože to co se po začátku odehrává, mi opravdu lahodilo pro oči.

plakát

Mikulášovy patálie (2009) 

Na jedno zkouknutí dobré, pobaví, ale jako někdejší čtenář knihy se musím pozastavit nad otázkou, zda je film opravdu hoden tak vysokého hodnocení. Kniha mne odmalička bavila, a každý kdo ji četl mi dá za pravdu, že v ní byl určitý originální duch. Tohle jsem ve filmu tak nějak nenašel. Hašteření kluků jako každé jiné, model komických situací jsem taky neviděl v tomto filmu poprvé. Sumasumárum příjemná podívaná, která nestojí za to být zkouknutá podruhé.

plakát

Imaginárium Dr. Parnasse (2009) 

Já se poslední dobou jaksi nemůžu vžít do těch prebarvených, težce fantastických a lehce humorných filmů ,která se poslední dobou derou na porvrch. Heath Ledger dobrý, ale nic exceletního, Depp měl asi 7 minut filmu (sakra!), Law asi dalších 10( sakra!), a Farrel asi 20(uf!). Nevím, ale jaksi mi unikala veškerá logika, takže tento film hodnotím jako dobre natočená vizuální orgie. Ale stejně, když si vzpomenu na Avatar, tak tady se vlastně žádná vizuální orgie nekonala.

plakát

V moci ďábla (2005) 

Skoro jsem dal 5 hvězdiček, protože to co se přede mnou odehrálo, mne usadilo na zadektakovým způsobem, kterým to nedokázal ani Vymítač ďábla. Carpenterová hraje posedlou dívku velmi přesvědčviě, skoro pokaždé, když jsem ji ve filmu viděl, mi běhal mráz po zádech. Poté i soudní proces byl velmi zajímavý, leč pro mne jako ateistu velice nepravděpodobný. I tak mne V moci ďábla dostal.

plakát

Nějak se to komplikuje (2009) 

Meryl Streep opravdu nemusím, tak jako nemusím Aleca Baldwina, pořád mám jeho lutku před očima z Team America:)...ne teď vážně...na nějak se to komplikuje se dá dívat, pro jednou se pobavíte, vícekrát si to ale už pustí jen moje máma nebo lidé, kterým už bylo 40.

plakát

Big Lebowski (1998) 

Dude je borec. jeho hlášky, chování a zjev - Jeff Bridges je na tuto postavu jako udělán! A navíc, osobitý humor bratrů Coenových mne dostal, čekal jsem něco jako u ,,po přečtení spalte", kde mne moc humor nechytl, ale tady mne úplně převálcoval.........A Walter Sobchak???Takového kamaráda bych v životě nechtěl)))))))))))