Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (667)

plakát

Šéfové na zabití (2011) 

Taková trošku dražší reklama na Volkswagen. Plus skoro nahá Jennifer Aniston.

plakát

Pan Popper a jeho tučňáci (2011) 

Slušná rodinná komedie, která je ovšem tak nelogická, že dospělí budou muset v kině totálně vypnout.. Děti se ovšem pobaví.

plakát

Vyvrženci pekla (2005) 

My kluci čas od času musíme přestat myslet a jen tak si pustit nějaký ten zvrácený film, kde krev teče jako limonáda a fuck se objeví ve skoro každé větě. Přesně to Devils Rejects splňují a já se bavil, i když přiznává, je to dost zvrácená zábava.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Po první řadě suverénně pět, i když kvality knihy nedosahuje seriál ani náhodou. Martin ve své sérii Píseň ledu a ohně vytvořil tak fantastický a rozvětvený svět, že ani nejlepší seriál nebo film nemůže obsáhnout všechny jména, rody, konexe, rodinné svazky atd... Martinova kniha se podle mého vyrovná i Pánovi prstenů, ba v epičnosti ho hravě přehrává. Uvidíme, jak dopadne další řada ( druhý díl knihy se jmenuje Střet králů, jen doufám, že to HBO moc neoseká, to by si tento příběh hrubě nezasloužil...

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

Šablonovitá komedie každým coulem, ale co naplat, ústřední dvojice má cosi navíc (dobře, mám rád Milu Kunis), a dialogy mezi nimi jsou tak vybroušené a vtipné, že jsem se královsky bavil.

plakát

Lidská stonožka (2009) 

Film s výbornou myšlenkou, jak přivolat na diváka pravý pocit hnusu, i když v jakémsi nedomrlém a místy absurdním balení. Ovšem ta představa, že jsem prostřední článek........br.

plakát

Útok na věžák (2011) 

Originální stvůry z vesmíru kontra kokoti s rozkrokem u kolen...co z toho asi tak může vzejít?

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Co bych vypichol, tak to byla hudba. Opravdu povedené skladby, bez nich by byl film poloviční. Námět je velice originální,ale co naplat, čekal jsem asi více. A obličej mladého Bridgese...no fuj!

plakát

Auta (2006) 

No, než jsem se začal dívat, říkal jsem si, že závody animovaných sporťáku mi nebudou nic říkat,ale opak byl pravdou. Milé vyprávění o jednou náfukovi, který se změní k lepšímu. Pixar to zase zvládl.

plakát

Thor (2011) 

S Thorem jsem měl jeden zásadní problém...málo akce, málo nápadu. Možná je to tím, že jsem prostě jen od každého čekal více. Kdo mě však potěšil ,byl Chris Hemsworth, kterému jsem nevěřil, ale po shlédnutí se mu musím omluvit .