Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (67)

plakát

Fallout - Season 1 (2024) (série) 

Podobné zjevení jako v případě Arcane, naprostá bomba a jako fanaošek Fallout her jsem byl nad míru spokojený. Goggins si krade každou scénu, ten chlap se pro tuhle roli narodil.

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) 

Zklamání a horší než první díl, první díl se mi líbil mnohem více a od pokračovaní jsem čekal lepši zakončení. Tady se mi zdá, že se vše pomalu rozpadá Zackovi pod rukama. Dva plusy: Ed Skrein a konečně alespoň nějaký pořádný sword fight. Jestli bude třetí dil a nebo snyder cut tak tomu určitě šanci dám, mám prostě pro tenhle typ filmu slabost a dobře se u toho clovek odreaguje.

plakát

Neporazitelný - Myslel jsem, že jste silnější (2024) (epizoda) 

"Invincible in the Multiverse of Madness" Totální odpal a natěšenost na další sérii! S tím co ukázali a tím, že plánují 7 serií, je tady sakra velký potenciál a pravděpodobnost, že to co jsme viděli dnes tak uvidíme v budoucnu ve vetším měřítku. 11/10

plakát

Nadace - Nutná smrt (2023) (epizoda) 

Tohle má mít ještě další sérii a možná další, nemůžete zabíjet hlavní postavy jako v got, tady jich tolik nemáte. Solidně se to tu začalo vraždit a rozjíždět.

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

Knihu neznám ale čínská verze je prý hodně 1:1 knize a stalo se přesně co jsem očekával u Netflixu. Krasný visuál ale obsah vykastrovaný, urychlený, zjednodušený a místy matoucí. Jako ono shrnout 30 epizod první serie do 5 epizod bylo opravdu špatné rozhodnutí a též taky vynechání linky s ETO ala civil war a nasledkům mimozemštana co nás varoval a je toho mnohem ale mnohem více. Čekal jsem to horší ale za ty poslední 3 epizody, které byly snad podle knihy dám zatím opatrně 3* a jestli ne tak to budou 2*

plakát

Halo - Halo (2024) (epizoda) 

Reach je sice stále peak seriálu ale finále se povedlo. Flood mě ve hře neskutečně srala a tady si s tím docela vyhráli a scény ala resident evil potěšily. Duel byl pěkně udělaný ale je vážně škoda, že to neskončilo jako ve hře a nepřidal se na stranu lidstva ale to by asi místní lidé tady stejně neprekousli, takže je to asi dobře. Druhá série lepší než první a já se těším na třetí. Po výborné Expanse jsem konečně dostal nějakou záplatu. 85%

plakát

Madam Web (2024) 

Na film jsem do kina nešel kvůli hodnocení, protoze po druhé vidět něco jako venom 2 jsem vážně nechtěl. A udělal jsem dobře, na kino to vážně není ale ten hate je přehnaný. Jak kdyby to hejtil každý už jen proto, že to hejti tenhle a tamhleten. Jsou tu strašný mezery a visual je jak tv seriál ale má to i fajn scény a nápady. Scéna v bistru s kamerou byla na jedničku a dále scéna ke konci filmu když Ezekiel přistane na mrakodrap a po dopadu praskne sklo. A hlavně vidět konečně zlého "spider mana" bylo taky zajímavý. 5/10 ten hate je vážně jak meme. Film je špatný a zahodil potenciál ale ne aby měl 30% stále se mi to líbilo více než totálně vykastrovany a zneucteny Carnage s Venomem.

plakát

Halo - Thermopyly (2024) (epizoda) 

Martrix lépe bych to nenapsal ale jsem i fanoušek herního Halo a bráním tento seriál. Jak jsem psal nedávno na fb stránce, nejde udělat pouze frenetickou fps akci jako je hra. Seriál musí mít nějaká hluchá místa, ano je pravda, že některé dialogy by si zasloužily vyhodit ale jinak je seriál v pohodě. Pro ty co to sledují s dabingem tak to raději ani nesledujte, ten dabing to je neco tak hrozného, že to musí neskutečně kazit tento seriál.

plakát

Kód 8: Část 2 (2024) 

Oproti prvnímu dílu zlepšení ve všech směrech. Chci part 3.