Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (497)

plakát

Anatomie pádu (2023) 

Nová generační výpověď, jak nic nevypovědět, nikoho neobvinit, ale v soudní síni už se proboha hlavně nesmí říkat slečno, ale madam. Takže madam režisérko, to byla pěkně rozestříknutá sračka. Viděla jste ty stopy na stěně kina?

plakát

Bastard (2023) 

Velmi poctivý K. J. Erben. Děti, běžte se na to podívat, abyste přestaly skuhrat, jak se máte blbě. A i jinak je to krásný, emocionální film. Takto jsme žili statisíce let,,teprve posledních 100 let je, i přes velké přimhouření obou očí, doslova ráj. Užil jsem si všechny minuty filmu.

plakát

Daaaaaalí! (2023) 

Hravé, ovšemže surrealistické, sebestředné, s čímž Frantíci nemají potíž. A jemně, nemuceně zábavné.

plakát

Dobré ráno, Brno! (2023) (seriál) 

Dobrá směska fabulace a reálných strastí lidí po 40, 50tce

plakát

Docent (2023) (seriál) 

Jednička a dvojka velmi slušné, ale na dno to stahuje špatně napsaná trojka.

plakát

FUBAR (2023) (seriál) 

Celý čas prvního dílu jsem strávil přemýšlením, kde jsem ty jednotlivé scénáristické perly už v minulosti viděl. Takže mě úplně nejvíc pobavil Arnoldův superhuhňavý akcent a ten moment, kdy rádoby vleze do kanálu a sestupuje dolů. Jednou Terminátor, vždycky Terminátor!

plakát

Hypnotik (2023) 

Hodinu čtyřicet minut jsem hypnotizovaně a nevěřícně zítal na plátno, co to je za stále děsivější kousek. Za trest bych to nechal scénáristu a režiséra (Rodriquer???? Roberte!!!!🙈) 12x skouknout, aby jim to resetovalo mysl….

plakát

Infiesto (2023) 

Místo činu, Děčín

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Cestopis pro retardované. Ukrajinská armáda by měla zjistit to knofhof, jak střilet bez nabíjení a Belmondo se chudák obrací za ty malé schody, které skutálel ve Zvířeti.

plakát

Karaoke blues (2023) 

olet taistelija, Aki. Taková něžná romance na jejímž pozadí probíhá šílená ruská agrese na Ukrajinu. Zimní vyúčtování elektřiny 2022/2023 je jeden z nejmilejších vtípků ve filmu. Beznaděj v tomto kontextu není vlastně tak velká a člověk musí být vděčný za svůj malý život.