Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Asi nejhorší z letošních nejočekávanějších filmů. Normálně mi klišé nevadí, ale tady jsou scénáře postavený pouze na nich. Po tomhle je v USA vážně poptávka? Jedna hvězda za efekty. A ještě bych ji měl ubrat za to, že vůbec uvažují nad dalším dílem.

plakát

Thor (2011) 

Největší filmové zklamání letošního roku. Nesympatičtí herci, nudné scénky i akční souboje. Celá mytologie rozvrácená, lidé se nediví, že tam běhají jakýsi chodící plechovky, kterým z huby čpí oheň, FBI je naprosto neschopná. Vzhledem k tomu, že v názvu není komedie, dávám dvě hvězdičky za díru v potvoře po souboji u ledových obrů a za pár dalších efektů. Ale jinak bída.

plakát

Umění lhát (2009) 

Nemastný, neslaný. Vtipných scén nemnoho a dialogy divné. Proč o sobě postavy prozradí vše na potkání? "Chtěla jsem být striptérkou, ale nemám na to vzhled" jakožto úvodní věta servírky v kasínu. Proč proboha? Třetí hvězdu přidávám jen za poslední vteřiny filmu u jídla.

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

A mně se to i líbilo. Jen bych se obešel bez závěrečnýho masakru.

plakát

Časožrouti (1995) (TV film) odpad!

Už od třetí minuty jsem si říkal, že to raději vypnu. Leč, dal jsem filmu šanci. Jakou chybu jsem to udělal, zjistil jsem až po dvou hodinách filmu, kdy se vážně nic nedělo. Kdyby se z toho udělal jeden díl o šedesáti minutách, možná bych dal i hvězdičku. Ale nudní hezci, naprosto nezajímavá prostředí a konec filmu, který jen přidává na stupiditě, za to nemůžu dát ani bod. Jen by mě zajímalo, jak by asi všichni vzali jednodušše fakt, že několik lidí se v pohodě vrátilo, kdežto zbytek tak nějak zmizel? Přeji scénáristovi pro příště k zapojení mozek a logiku. Za mě odpad.

plakát

Napříč časem (2009) 

Hlavního představitele, Alexe Etela, asi nikdy mít příliš rád nebudu. Nicméně, dosadil-li bych si tam někoho jiného, jedná se o zajímavý film, který stojí za shlénutí. Pokud vám nevadí pomalu se táhnoucí děj.

plakát

Vzpoura strojů (2009) 

S počátku jsem si myslel, jestli se nekoukám na kino rip. Tak roztřesenou kameru jsem dlouho neviděl. Herce výkony průměrné, efekty naprosto nulové. Dokud se k robotům nepřidali na konci ti dva velcí, v akční scéně která sama degradovala celý film, dalo se jim věřit. Ti dva to však zabili. Dvě hvězdičky a jsem zvědav na druhý díl, se kterým se podle konce určitě počítá.

plakát

Impostor: Živá zbraň (2001) 

Příšerný počátek, ale konec to vcelku zachránil. Od dvou hvězdiček na počátku ke čtyřem na konci.

plakát

Po hlavě... do prdele (2006) 

Lidi, neberte to tak vážně. Však ono to ani vážně není myšleno. Já se u filmu pobavil stupiditou, která koukala všude kolem. Ale upřímě jsem se zasmál. Tři hvězdičky a po hlavě ... do prdele.