Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (40)

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Seriál o kouření cigaret, na jehož pozadí se odehrávají výslechy Ládi Hojera. Zbytečně zdlouhavý a hodně cigaret. Hroznej Mišík. Překvapivě dobrej Kotek i Neužil. Trochu víc cigaret. Výbornej Uhlík by si zasloužil 5 hvězd. Hojer by Uhlíka nezahrál tak dobře) SPOILER: V seriálu se poměrně hodně kouří.

plakát

Nadějná mladá žena (2020) 

Špatně obsazený, hrozně zahraný, dobrý příběh s nezvládnutou režií.

plakát

Po hlavě (2020) (seriál) odpad!

Co to je?

plakát

Možnosti dialogu (1983) 

Intenzivní, plné, slastné, odpudivé. Čirá radost. Nádhera.

plakát

Hany (2014) 

Koncept ok, vizuál ok. A to je všechno. Zbytek je lokální, rádoby šokující baron Prášil bez fantazie a hrozivě nevyužitej potenciál. Chápu režisérovu fascinaci zápornym hrdinou, ale takhle ploše to fungovat nemůže. Umučila mě strojenost a samoúčelnost, stejně jako amatérský předčítání scénáře místo dialogů. Doufám, že se na to všechno (bohužel kromě neuvěřitelně přehrávajícího hlavního hrdiny) dá časem zapomenout... Omlouvám se, ale musel sem to napsat.

plakát

Bucky Larson: Zrozen být hvězdou (2011) odpad!

Dá se to celkem jednoduše shrnout. Scénárista je idiot, režisér je idiot, film je odpad. Jo a je to opravdu komedie?

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Videoklip, komix, vizuálně nadherná, šťavnatá, rychlá věc, která po 40 minutách zpomaluje, přestavá překvapovat, začne se opakovat a trochu i nudit.

plakát

Soudce (2014) 

Samoúčelná hovadina. Film se slabým, téměř nulovým scénářem. Příběh o procesu a vztazích v rodině je jen pozadím pro samolibé přehrávání hlavního hrdiny, který se snaží sám sebe přesvědčit o svém herectví. Tomu nahrává i ignorance režiséra Davida Dobkina. Drobná pozitiva jsou Robert Duvall a Vincent D'Onofrio.