Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Oblíbené seriály (10)

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Jeden z nejnádhernějších seriálů, co jsem viděl. Krásně pohodový seriál, kde není ale nouze o dramatické situace. Plný skvělého humoru, sálodlouhých debat o všem možném a celkově moc ukecaný seriál, což dokazuje i to, že titulky k jednomu dílu Gilmorek jsou 2x delší než k ostatním seriálům stejné stopáže. Takže kvůli tomu raději česky dabovanou verzi, která je velice dobrá. Ukecanost ale seriál nesráží. Naopak! Hlavní postavy, Lorelai a Rory si prostě nejde neoblíbit a až je skoro nezbožňovat. Jsou dámamy Lauren Graham a Alexis Bledel zahrány tak krásně, že člověk skoro až nevěří, že to hrají, ale vypadá to jako nakouknutí do jejich každodeního života plného radosti, ale i smutku. Jen samou chválu pro tento seriál mám, takže jediné co mohu doporučit: Udělejte si na něj čas a pusťte si ho. :)

Zoufalé manželky

Zoufalé manželky (2004)

Nemá cenu se dlouze rozepisovat o, pro mě, dokonalosti toho seriálu... I po sedmi sériích si udržuje pořád vysokou laťku a naprosto skvěle dokáže každým dílem diváka uzemnit tak, že na konci dílu kouká s otevřenou pusou a otázkou: "Cože? Ty vogo!"... Pro mne nejlepší seriál!

Změna je život

Změna je život (2010)

Skvěle obsazený, zahraný, natočený, ubýhající seriál... Nebyl v 1. sérii díl u kterého bych se nudil... Děj ze života podán velice příjemnou a hlavně uvěřitelnou formou... A musím podotknouzt, že druhá série zvedá laťku celého seriálu!

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Přes původní nedůvěru a s neznalostí knihy, pustil jsem se před více než rokem do tohoto seriálu. Minulý rok se stalo, že jsem seděl na maratónu první série a nedočkavě se těšil na nové 2 díly, které uvidím v ČR jako jeden z prvních. Hltal jsem každý další díl druhé série a byl, jako většina fanoušků, sklamaný z jejího konce a dlouhého čekání na sérii třetí. Na maratón druhé série jsem se nedostal, tudíž budu sledovat 3 sérii doma. I když se může zdát, že jsem do tohoto seriálu další z řad "fanatiků", není to tak. Osobně mám k podobným seriálům a filmům vcelku averzi díky mým známým, kteří jsou do podobných věcí přes seriály až po LARP ujetí a dost mi to znechutili. Přesto ale musím ocenit velké kvality tohoto seriálu. Ať už nádhernou krajinu a celkově interiéry a exteriéry ve kterých je seriál natočen, přes krásnou hudbu, dobrý a poutavý příběh, od kterého se jen málokdo dokáže odtrhnout a nebo ho vůbec nezaujme, až po herce, kde není pro diváka těžké si oblíbit i záporáka. Podle mě je výhodou, že zde není jeden hlavní hrdina, ale je zde vícero hlavních postav, které se i mění, ale pořád má divák dostatek času je poznat. Jsem velice zvědav jaký bude další děj a moc si přeji ať je stejně poutavý jako první dvě série a není to další z případů sálodlouhého natahování děje.

Borgiové

Borgiové (2011)

Je zajímavé, že člověk dohraje celou hru Assassin's Creed: Brotherhood, kde Borgiové jsou jeho úhlavní nepřátelé. Nesnáší je, přeje si je rozdrtit a nakonec i rozdrtí a pak.... pak... A pak jim dvě řady seriálu fandí a nepřeje jim nic zlého. (Hlavně Lucrezii samozřejmě :D ) Uznávám, že nebýt fanoušek série Assassin's Creed, asi bych se k tomuto seriálu nedostal a nebo dostal později, jelikož náboženství je můj koníček. Skvěle zahrané, dobře zrežírované, nádherné kostýmy, výprava, scény. Každou sérii jsem hltal plnými doušky. Jsem velice zvědav, co přinese řada třetí, jelikož konec druhé se mi vůbec, ale vůbec nelíbil.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Když se Simpsonovi poprvé objevili na obrazovkách s epizodou s názvem Vánoce u Simpsonových, bylo mi jen pár měsíců. Nyní, o 24 let později, jsou tu Simpsonovi pořád a ve stejné síle jako na začátku, i když pro někoho má jejich humor sestupnou tendenci. Pro mě ale ne. Zapojení desítek režisérů a scénáristů je možná na jednotlivých epizodách znát v detailech, ale jako celek působí dosavadních přes 520 epizod pořád celistvě a díky nim mají Simpsonovi pořád energii jako na začátku. Jen málokdo v ČR/SK tuto rodinku nezná a nebo nemá rád. Na ně se podle mého ráda koukne jakákoliv dnešní generace. Od prvňáčka, až po jeho rodiče a prarodiče.

Haibane renmei

Haibane renmei (2002)

U tohoto seriálu jsem se hrozně těšil na každý další díl, což se mi u seriálů stává málokdy... Život Šedokřídlích si mě velice rychle omotal kolem prstu svým příběhem... Od počátečního seznámení s Rakko a dalšími, přes jejich příběhy, které byly jak vtipné, tak dramatické, ale především dohromady tvořili jeden velký a krásný děj... Doufám že Tomokazu Tokoro udělá v budoucnu další tak skvělý seriál, jako je tento, jelikož takových je málo...