Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (13)

plakát

Odložené případy (2003) (seriál) 

Když v TV občas vidím nějakej díl, hned mě zaujme a většinou dokoukám až do konce, protože mi to prostě nedá. Jenže když si ty díly pak chci pustit zpětně jak jdou po sobě, abych viděla od začátku, tak je to dost nuda a moc mě to nebere. Možná je to i tím, že tam z herců není nikdo známej. Nemám tam nikoho oblíbenýho i když je fakt, že postava Lilly je velmi výrazná. Jenže zase ty její kočky co má u sebe doma vás taky spíš odradí. Já vím, že je to tou osamělostí, ale stejně. Na někoho to může být až moc. Beze stopy za mě bylo hezčí i co se příběhů týče. Si nemůžu pomoc.

plakát

9 a 1/2 týdne (1986) 

Měla jsem tu několik AHA momentů už hned na začátku filmu.

plakát

Beze stopy (2002) (seriál) 

Já na kriminálky zrovna moc nejsem, ale tuhle mám hodně ráda i postavu Jacka Malona. Někdy mi přijde, že Jack často jedná na vlastní pěst a porušuje zákony, předpisy. To jen díky tomu, že ho tlačí čas, aby našel pohřešované osoby. Někdy i ostatní agenti dělají při vyšetřování chyby, ale líbí se mi, jak jako tým všichni drží spolu. To se jen tak někde nevidí. S Jackem a Samanthou je to napnutý až do poslední chvíle. Musíte si na rozuzlení jejich zvláštního vztahu počkat až do 7. série. Když by tam bylo více milostných scén, byla by z toho i fajn telenovela. Bohužel se tam více zaměřují na krimi případy a tak je to takový neurčitý, což je docela škoda. 5 hvězdiček za to, že jsem po letech viděla všechny díly a že si na některé ještě vzpomínám. Většinu z nich jsem viděla kdysi dávno v televizi.

plakát

Dawsonův svět (1998) (seriál) 

Pacey s učitelkou Tamarou, Pacey s Andie, Pacey s Joey - srdeční záležitost. Překvápko Dawson s Joey, ale je třeba si na to počkat několik sérií...

plakát

Má tlustá Valentýna (2002) (seriál) 

Orestes a Valentýna, Franklin a Chiqui, Pandora a Jordi, Ariadna a Roman atd. Zbožňuju postavu Oresta i Stříbrnou Lilii. Telenovela žije skvělými masky a převleky a také úžasnou hudbou. Za mě srdcovka.

plakát

Ošklivka Katka (2008) (seriál) 

Moc pěknej setiál, klíďo bych dala jěště nějaký pokračování, jak tam šéfuje Katka. Jaksi nechápu, proč tam s Katkou byl tak kratičkej konec. Když už se konečně promění v krásnou ženu a zvlášť i s tím Tomášem. Mi to celý s tim Tomášem přišlo dost ujetý. Jak divně se do Katky zamiluje. Marek se na konci projevil taky jako velkej hňup. Sázka Huga a Tomáše byla pecka! Wow, bavilo mě to moc. Úvodní znělka se mi víc líbila v první sérii. Ošklivku Betty jsem neviděla celou, takže nemám srovnání...

plakát

Tak jde čas (1965) (seriál) 

Tak jako písek v přesýpacích hodinách, ubíhají dny našich životů. Nekonečný seriál, který ale dokázal zaujmout v TV, když na jiných kanálech nedávali nic na co by se dalo koukat. Ráda bych si znovu připoměla. Hlavně příběh Marleny Evans.

plakát

Hříšná láska (2001) (seriál) 

Hříšná láska a její slavné fiktivní vývozy je za mě jedna z nejhezčích telenovel. Mohla bych si jí pouštět pořád dokola, neboť se u ní nikdy nenudím a pořád mě baví. Je TOP mezi všemi telenovelami co jsem dosud viděla. Skvělé herecké obsazení i skvělý český dabing, hodně intrik i mnoho vášně a lásky. Skvělá hudba, kterou prostě zbožňuji a taky hodně dílů. Nic neošidili - ani konec telenovely. Perfektní! P.S. Paloma zmlátí Barbaru na záchodě, Diego končí ve vězení, babička Inez v nemocnici. Fabián a Miguel skvělá záporná dvojice. Barbara s Anchelou též a mnoho dalších, velmi povedených scén. Navíc když někde slyším jméno Mariano, vybaví se mi pouze Sanz z Hříšné lásky a u ostatních jmen to mám podobně... :-)

plakát

Divoký anděl (1998) (seriál) 

Měla jsem možnost vidět opakovaně. Ani nevím přesně kolikrát za sebou jsem viděla celou. Všechny díly! Časem se telenovela omrzí, ztrácí svoje kouzlo. Ramon s Rockym mě pak už vůbec nebavili a diskotéka taky byla nuda. Asi nejvíc se mi líbí právě ten konec. Od nějakého 213 dílu, kdy se Pablovi a Andree podaří znovu rozdělit Iva s Milagros. Těsně hned po jejich zásnubách. Anděla si pak pustit už jen jako kulisu, když v TV nic lepšího nedávaj.

plakát

Yago, syn džungle (2001) (seriál) 

Pěkně rozjetá telenovela hned od začátku. Nečekala jsem, že bude tak moc pěkná. Dlouho jsem neviděla tak pěknou telenovelu, která by za to stála od začátku až do konce. Wow! Tleskám! Není nijak přeslazená, jako většina telenovel, na který jsme zvyklý. Soundtracky z Divokého anděla jsou luxusní. Místy váhám, že bych dala i 5 hvězdiček, ale štve mě Morena, že to táhne na dvě strany. Když není s Yagem tak je s Tomasem, ale má to svoje takové zvláštní neokoukané kouzlo - zadní vrátka. Většina postav je tam zákeřných a taky bláznivých. Pomatených, což má tak trochu na svědomí indiánský vůdce, čaroděj Cabure. Yago se s Caburem seznámí na jednom ostrově, o kterém se říká, že z něj nikdo nevyjde živý i sám Yago zde málem zemřel. Od té doby je vždy Cabure na straně Yaga a snaží se mu pomáhat svými čáry a kouzly. Také se mi líbilo, jak se Aldovi začali zjevovat mrtvé tváře všech, které zabil. Mooc pěkná honička, když Yago sám utíkal před policí a pak ještě jednou spolu s Morenou. Scény věnované Lauře byly též luxusní, napínavý hlavně ke konci. Bylo tam hodně pěkných okamžiků a scének, že mě to fakt dostalo! Wow! Nemám víc slov. Škoda dát odpad jen proto že je to telenovela. Nudit se určitě nebudete.