Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (315)

plakát

Piková trojka (2003) 

oo, velmi pozor na drastický televizní sestřih, tomu se vyhnout!

plakát

Dokonalí (1985) 

nejvíc pánevních pohybů, které kdy na ploše 115 minut uvidíte

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

problém je délka a pár scén navíc. v týmu chybí lepší dramaturg. dobrý film. ne skvělý. naprosto vynikající je ale soundtrack, který dělá 83% filmu. zbytek caprio a inaritu. ne kameraman.

plakát

Osm hrozných (2015) 

silnice a nevypadám-jako-historickej-barák-z-divokého-wyomingu stavení v dálce a zápletka vystavená na meteorologických znalostech antagonistů byly dva body, které mě mrzely (a staré násilné fórky, které občas působily v kontextu filmu lacině). Úchvatný styl a laťka jako vždy vysoko, ale scénář se mezi nejlepší Tarantinovy počiny nezapíše. Bohužel. I tak zábava kterou mnoho fimů nepředčí.

plakát

Učitelem z nouze (2014) 

překvapitě dobrý. celkový obraz ještě posunul závěr, který vyzněl fakt svěle vzdor konvencím, což fim posunulo o třídu výš má skeptická očekávání vůči americké komedii z Hugh Grantem z roku 2014 se rozbila

plakát

Kids (1995) 

nebudete mít rádi děti

plakát

Číslo 5 žije (1986) 

tenhle film mi připadal nejlepší, když mi bylo pět, připadal mi nejlepší, když mi bylo deset, když mi bylo osmnáct, fungoval stále stejně dobře, a dnes, když je mi třicet a mám vystudovanou filmovou vědu tak musím s odstupem a po opětovném zhlédnutí říct, že to nebyl dětský divák, kdo dělal z čísla pět nebývale vydařený snímek, ale dobrý scénář, dobří herci, skvělá příběhová linie, střih, hudba a zpracování. vše pracuje jak má v dokonale vyvážené porci humoru, napětí a romantiky. číslo pět tímto deklaruji nesmrtelně dobrým filmem. A jistě se mnou bude souhlasit větišna PhDick.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

V mysli zní jediné: ejhle, kniha! Jak to asi vypadá napsané na papíře? A jak by si to člověk při čtení představoval? Takové autokorekce jsou skrytou úrovní fifty shades of gray, a jediným důvodem či pochybnou zábavou, proč film dokoukat až do konce. Harlekýn, červená edice, 13 let a baterka pod peřinou. Pokud vám předchozí věta nic neříká, raději pošlete film do pekel a využijte dvě hodiny jinak.