Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (75)

plakát

Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko (2011) 

Z knížky jsem byla naprosto uchvácená a je určitě lepší než film. Přesto dávám i filmu pět hvězdiček, protože na mě působil přesně tak jak jsem si přála, aby působil.....

plakát

Sex ve městě (1998) (seriál) 

Začala jsem na seriál koukat až v době, kdy vyšel první film. Nikdy mě to k tomu nějak netáhlo, ale jak jsem se na to začala koukat, chytlo mě to okamžitě! Seriál spíše pro ženský (řekla bych) a nemůžu než ho zařadit do top10.

plakát

Neopouštěj mě (2010) 

Chtěla jsem dát čtyři, protože knížka je přece jen knížka, ale nakonec mi to nedalo. Velmi zdařilé, velmi citlivé, velmi emotivní - aspoň pro mě.

plakát

Jíst, meditovat, milovat (2010) 

Mě to oslovilo. Řekla bych, že přesně to, co ten film chtěl říct a ukázat - řekl a ukázal(alespoň mě). Zapůsobilo to na mě. Exotika, jídlo, meditace a Javier Bardem (ach). Nemám, co dodat. Hodnocení mě trochu odrazovalo od podívání se na film, ale nakonec jsem udělala dobře, že jsem to nevzdala.

plakát

Temple Grandinová (2010) (TV film) 

Svět, který vidíte a chápete úplně jinak. Myslím, že díky tomuhle filmu může hodně lidí pochopit, jak to v hlavě lověka s autismem chodí - což se někdy může zdát stejně nepochopitelné jako naše myšlení pro ně. U mě rozhodně 100%.

plakát

Láska přes internet (1998) 

"..... to nic pro mě znamená víc než mnohé něco......" Tenhle film mám moc ráda!

plakát

Pan Nikdo (2009) 

WOW! Jeden z nejlepších filmů poslední doby. Tohle mě opravdu nadchlo.

plakát

Sex ve městě (2008) 

Jsem naprosto nedotčená seriálem. Od filmu jsem nečekala vůbec nic a spíš jsem se bála toho, co mě čeká. Překvapení pak bylo veliké. Nakonec se mi to líbilo moc a jsem zvědavá, co mě čeká v druhém díle.

plakát

Single Man (2009) 

Filmy s touhle atmosférou miluju! Jedním slovem dokonalé.

plakát

Bratři (2009) 

Silný. Smutný. Šílený. Drsný. Nemám slov. 99,9%