Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (75)

plakát

Voda pro slony (2011) 

Hodně jsem váhala jestli nedát hvězdičky spíš tři (ty čtyři nakonec nejsou stoprocentní). Řekla jsem si ale, že nebudu hodnotit na pozadí knihy, která je zkrátka o třídu lepší. Líbivé to sice je, ale působilo to na mě nakonec příjěmně. (v roli Jacoba jsem si představovala Ewana McGregora, ale ani Pattison mě nezklamal)

plakát

Sex ve městě (1998) (seriál) 

Začala jsem na seriál koukat až v době, kdy vyšel první film. Nikdy mě to k tomu nějak netáhlo, ale jak jsem se na to začala koukat, chytlo mě to okamžitě! Seriál spíše pro ženský (řekla bych) a nemůžu než ho zařadit do top10.

plakát

Báječná léta (1988) (seriál) 

Seriál o dospívání, ve kterém se snad každý trochu najde. Líbí se mi atmosféra 60. let, hudební podkreslení i taková ta typická americká rodinka. Kevin, Winnie a Paul - forever!

plakát

Manhattan (1979) 

Dokonalá hudba dává filmu hvězdičku navíc!

plakát

Gnomeo & Julie (2011) 

Vůbec mi to nepřišlo špatný, soundtrack tomu jen přidává. U mě tak tři a půl hvězdičky.

plakát

Pán přílivu (1991) 

Jestli se vám líbil film, určitě sáhněte po knize. Byla jsem zvědavá, jak se tak obsáhlé věci někdo zhostí. Musím říct, že jsem byla mile překvapena, že to šlo i s velkým škrtáním. Ve srovnání s 99% knihou má u mě film tak 70%, ale líbilo se moc. Navíc Barbru já můžu v podstatě kdykoliv a kdekoliv.

plakát

Varieté (2010) 

Čekala jsem od toho míň, takže mě to nakonec mile překvapilo. Jednoduchý příběh, ucházející písničky, spousta cinkrlátek, na které se pěkně kouká. Lepší průměr, váhala jsem mezi 3 a 4 hvězdami - takže něco mezi: 68% ideálních.

plakát

Norské dřevo (2010) 

Možná je to proto, že nijak zvlášť nemiluju japonský filmy; možná je to díky tomu, že jsem četla knížku. Přišlo mi to strašný! A hvězdičku dávám jenom proto, že jsem to ani nedokoukala - tak kdyby tam nakonec nějaký dobrý chvilky byly.

plakát

Hotel New Hampshire (1984) 

Četla jsem knížku a tak byl pro mě film velkým zklamáním. Docela se divím, že zrovna tohle Irvingovo dílo chtěl někdo zfilmovat. Po knížce nedoporučuju, před ní možná...