Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (75)

plakát

Miss Tacuarembó (2010) 

Mnohem víc se mi s Natalií líbila Cleopatra. Tenhle film měl docela zajímavý námět, je to vlastně i docela zajímavě pojaté - prolínání časů to vcelku ozvláštňuje, ale často mi to připadalo hodně béčkový a ten náboženský podtext byl na mě fakt moc:-). Hvězdiček bych dala tak tři a půl.

plakát

Králičí nora (2010) 

Líbilo se mi, že film tolik netlačí na pilu a nesnaží se vaše emoce vyždímat na maximum. Číší z toho trochu opravdovosti, trochu smutku a trochu naděje. U mě 80%.

plakát

Neopouštěj mě (2010) 

Chtěla jsem dát čtyři, protože knížka je přece jen knížka, ale nakonec mi to nedalo. Velmi zdařilé, velmi citlivé, velmi emotivní - aspoň pro mě.

plakát

Megapiraňa (2010) (TV film) 

Dvě hvězdy za to jak moc jsem se u toho nasmála.

plakát

Jíst, meditovat, milovat (2010) 

Mě to oslovilo. Řekla bych, že přesně to, co ten film chtěl říct a ukázat - řekl a ukázal(alespoň mě). Zapůsobilo to na mě. Exotika, jídlo, meditace a Javier Bardem (ach). Nemám, co dodat. Hodnocení mě trochu odrazovalo od podívání se na film, ale nakonec jsem udělala dobře, že jsem to nevzdala.

plakát

Two Virgins (1968) 

Johna Lennona miluju. Ale tohle bylo hodně divný!

plakát

Koření života (2007) 

Slušný průměr. Takových 65%. Filmy o jídle mám prostě ráda.

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Tohle jsem nečekala. Zapůsobilo tak jak mělo. Zajímavé ztvárnění "onoho" dne. U mě 85%.

plakát

Temple Grandinová (2010) (TV film) 

Svět, který vidíte a chápete úplně jinak. Myslím, že díky tomuhle filmu může hodně lidí pochopit, jak to v hlavě lověka s autismem chodí - což se někdy může zdát stejně nepochopitelné jako naše myšlení pro ně. U mě rozhodně 100%.