Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (626)

plakát

Podezření (2022) (seriál) 

Hm, velmi dlouho jsem neviděl tak kvalitně udělaný český miniserál. Naprosto to člověka vtáhne a po třech dílech vyplivne. Pak si jen jeden řiká, jak je možné, že je ta Melíšková tak dobrá. Neskutečně dobře zahrané, zrežírované a "nazvučené". Mohu jen doporučit.

plakát

Ostrov svobody (2022) (studentský film) 

Krátké, úderné a dobře zahrané role. Co víc si přát?  Velmi příjemný počin.

plakát

Atlas ptáků (2021) 

Jednu hvězdu za to, že Donutil nehrál "Donutila". Jinak film naprosto o ničem. Dalo se z toho vytáhnout daleko víc. Přišlo mi to jako film o tom, že banán spadne na zem...A nakonec ho někdo uklidí. Ano, poukázali jsme na problém padajících banánů.... Tadá!

plakát

Shoky & Morthy: Poslední velká akce (2021) 

Ano Ano Ano! Chtě nechtě musím přiznat, že jsem z tohohle počinu nadšený. Jasný, je to kýčovité jako prase, ale současně je to děláno prostě s citem pro věc. A v neposlední řadě, pokud jste alespoň trochu úchylní, tak se prostě pobavíte. Navíc duo Štáfek-Kozub je za mě fakt suprové a poprvé se mi líbil ve své roli i T. Magnusek. Na to, že je český film, tak fakt super. Rád bych viděl i nějaké pokračování....

plakát

D2: Vlakem až na konec světa (2020) 

Špatně uchyceno, velká škoda... Nakonec z toho vznikla taková slátanina o ničem s nerozvitými postavami.

plakát

Johnny (2022) 

Velmi zajímavé překvapení,  natočené s neskutečným citem. Mohu jen doporučit.

plakát

Bledé modré oko (2022) 

Nemuselo to být možná  tak dlouhé  a něco  tomu chybělo,  takový  ten říz  bych řekl. Postavy skvělé,  atmosféra  výborná. Škoda že  nebylo využito  plného  potenciálu.

plakát

Nepřestávej dýchat (2022) (seriál) 

Hoši hoši hoši, tak tady vidím velký špatný. A kdybych na to nekoukal při práci, tak to fakt nevidím do konce.  Kobra docela dobrá, výhledy kanadské divočiny taky ale tím to hasne. Veškeré přemýšlení "jak přežít" stojí za starou belu. A kdybyste to potřebovali vědět, má hodně psychických problémů.... to bylo taky nesmírně důležité :D Asi jediné ponaučení které je potřeba si z toho vzít je: I když seš prostě a jednoduše vymletý a neumíš uvažovat logicky, tak se nevzdávej.

plakát

Vykopávky (2021) 

Prostě geniální film na který se opět rád podívám. Obsahuje vše co by měl film mít - dobrou atmosféru, vyváženou hudbu, střih, skvělé herce, dobré tempo a dokonce i v něčem poučí. Vlastně asi taková "pohádka pro dospělé". Více takových děl! 95%

plakát

Červená tečka (2021) 

Bylo to dobré, to né že ne. Jen kdyby ten dort dělala jen kočička a ten pes šel do řitě.... Zbytečně chaotické díky falešným stopám. Jinak atmosferické, temné a když moc u toho neuvažujete, tak Vás to i překvapí. Příjemných 65%.

Ovládací panel
7 bodů