Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Drama
  • Horor

Recenze (45)

plakát

Oppenheimer (2023) 

Dokonalý politický trik.

plakát

Tělo (2012) 

Tik ťak.

plakát

Beverly Hills 90210 (1990) (seriál) 

Pusťte Donnu k maturitě, pusťte Donnu k maturitě!!

plakát

Revolver (2005) 

Tohle je tak strasne weak film, ze jsem ho musel v pulce vypnout a radsi si pustit reklamy v tv, ktere jsou mnohem zajimavejsi a zabavnejsi nez tahle zpatlanina... Revolver se tak po Dannyho partacich 2 stava druhym filmem, kde jsem nemel nato to dokoukat..

plakát

Žena v kleci (2013) 

Průměrná až klišoidní pointa, u jinak pekně natočený krimi.

plakát

Titanic (1997) 

Největší film od nejlepšího režiséra

plakát

Apokalypsa (1979) 

Když vememe k porovnani ty tři nej filmy z Vietnamské války, tak Apocalypsa vítězí nad svoji konkurenci vizuálem, který nemá daleko k vyvolani az fyzicke radosti :D :-D Na Apocalypsu se díva opravdu s potesenim a clovek ma pocit ze nevidi valecny film ale spis psychydelicky thriller z prostredi valky. Pro mě, jako milovnika akčních scen, je zabavna predevsim prvni půle, jakmile jde film vice do hloubky a zacne se filozofovat, tak uz jsem se tak moc nebavil.. ale dat necemu takovemu 4* proste nejde..

plakát

Ztracený svět: Jurský park (1997) 

Takový hloupoučký rodinný filmek s dinosaury, který je ovšem skvěle natočený. Nemůžu si pomoc, ale ti dinosauři zde (z roku '97) vypadají lépe než ty monstra z Avataru .... a nééé, všichni nebyli řízený stroje s podobou dinosaurů nebo lidi v maskách, nýbrž skvělé počítačové triky. + na svoji délku film ubíhá velmi rychle, díky neustálému přemísťování hrdinů a akci střídající akcí. ++ akční scény, kamera...