Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (191)

plakát

Hora mezi námi (2017) 

Doby, kdy jsem se zatajeným dechem hltala všechny filmy, které skloubily ztroskotání s romantikou, jsou dávno pryč. U tohohle filmu jsem si užívala snad jen koukání na dvě skvělá herecká esa... a brblání nad nepřeberným množstvím klišé.

plakát

66. Emmy Awards (2014) (pořad) 

Musím říct, že po dlouhé době mě Emmy položily opravdu na kolena. Smíchy jsem se popadala za pupek, pobrečela si u Billyho Crystala, když vzdával poctu svému příteli... Poprvé mám pocit, že pět hvězdiček prostě ani zdaleka nestačí.

plakát

Gravitace (2013) 

Opravdu intenzivní zážitek. Bullock jasně ukazuje, že dramat se umí zhostit na jedničku a po dlouhé době můžu říct, že budu s napětím očekávat výsledky Oscarů. No dobře, i Clooney ji skvěle sekundoval... :)

plakát

Nádherné bytosti (2013) 

Tak tohle byl dobrej výplach mozku... Jediné, co snad stojí za zmínku, je opravdu skvělý výkon Emmy Thompson. Kvůli ostatním jsem si připadala, že sedím na nějaké nudné přednášce.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Když má člověk slabost pro téměř všechna zpracování Velkého Gatsbyho, knihu a ještě navíc i Leonarda DiCapria, pak má u vás film úspěch zajištěn téměř už dopředu a může vás jen překvapit. A v tomhle případě se tomu i stalo. Atmosféra filmu doplněná skvělou hudbou (a hlavně úžasným songem Will.i.ama, Bang Bang) zapříčina to, že jsem téměř přestala dýchat a přenesla se do světa filmu a odcupitala z něj až s posledními závěrečnými titulky.

plakát

Království lesních strážců (2013) 

I přes ten pomalý rozjezd musím říct, že šlo o poměrně slušný příběh, když se budu držet striktně toho, že jde o pohádku pro děti, nezvykle zakončený vztahem na dálku, nebo na výšku (přeberte si to, jak chcete :) ). Mrzelo mě na tom jediné... Občas (a víc, než by se mi líbilo) mi to v některých scénách připomínalo Avatar....

plakát

The Listener (2009) (seriál) 

U tohohle seriálu pořád nedokážu pochopit, že se tak dlouho dokáže udržet na obrazovkách s tak mizivě propracovaným dějem. Když pominu tu šílenou dějovou mazanici mezi první a druhou sérií, resp. dějový restart a zapomenutí veškerých dějových linek z první série, tak se jedná o seriál, kterému jsou detaily ukradené. Hlavní je, aby do děje naplácali co nejvíc rádoby akce a "telepatie", která má ve vyšetřování tak důležitou roli, že to vypadá, že za chvíli si bez ní tým nezvládne objednat ani kafe...

plakát

Continuum (2012) (seriál) 

Ačkoliv mě první díl až tak neokouzlil, ale posunutí se zpět v čase mi přišlo jako dobrá zápletka a i díky tomu jsem se dívala dál. A jsem za to ráda, protože poslední dva díly byly dokonalé.

plakát

Jane by Design (2012) (seriál) 

Příjemný seriál, který neurazí, ale zároveň ani tak úplně nenadchne. Občas je děj trochu přitažený za vlasy, ale je to vyvážené humorem a špetkou nadhledu. Andie MacDowell víc než potěšila, i zbylé herecké obsazení mi káplo do noty. Určitě ho doporučuju jako výplň čekání na některý váš jiný seriál.