Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Pořady (9)

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

Zvládla bych to taky? Myslím, že ne... Survivora a jeho skvěle vymyšlené hry, v každé série skvěle vybrané různorodé charaktery osob od "podpantofláků" přes hloupoučké holčičky až po arogantní svině a intrikáře, sleduji jen z tepla svého domova a někdy mi to bohatě stačí. Koncept funguje na jedničku, já se pořád bavím. A to i přesto, že už je na světě těch sérií tolik. Nejnezapomenutelnější série a její účastník: 19. série a skvělý intrikář Russel. Neměl chybu. :)

Partička

Partička (2009)

Dokonalost sama. Závidím jim... schopnost začít improvizovat během krátké chvíle na různá (a někdy šílená) témata. A Ďuro Kemka s jeho schopností uhádnout naprosto... NIC. To jsou prostě lahůdky, které jen završují tenhle geniální pořad. :)

Pekelná kuchyně

Pekelná kuchyně (2005)

Viděla jsem namátkou vždycky jen pár dílů série. Nikdy mě to nijak zvlášť neohromilo, ale co se stalo díky té (ještě stále probíhající) 9. sérii, to ani nedokážu popsat. Takovou pekelnou horečku jsem nikdy nezažila. Na každý další díl se těším, ať už na Ramseyho a jeho poznámky na adresu jídla a účastníků, tak i na trochu té rivality a soupeření o úžasnou výhru. Jen už začínám být alergická na srovnávání tohoto pořadu s českým Ano, šéfe!. Když už ho chcete s něčím srovnávat, srovnávejte ho s pořadem Na nože!, který skloubil Hell's Kitchen s MasterChefem, sakra!

The 81st Annual Academy Awards

The 81st Annual Academy Awards (2009)

Naprostý skvělý hosting Hugha Jackmana a jeho skvělé představení filmů - nejlepší část Reader, i ostatní scénky další herců neměly chybu (ale zdálo se mi, že by v jiném roce vynikly víc, teď je prostě zastínil Hugh Jackman).

Hry bez hranic

Hry bez hranic (1965)

Ať si říká, kdo chce co chce, na tyhle hry se kouknu ráda i s větším odstupem času... lepší jak nějaké současné reality show.

Uvolněte se, prosím

Uvolněte se, prosím (2004)

Pokud chcete trochu toho břitkého humoru, Kraus by měl být vaší první volbou.

MasterChef

MasterChef (2010)

ten puclík Elliot si mě prostě získal už od prvního dílu první série a nepustil až... doteď. A co pak Ramsey (s tím jeho přízvukem :) ) a Bastianich. Nedá mi to - musím porovnat s českou verzí: americká verze má oproti české alespoň tři obrovské výhody: 1) soutěží jsou opravdoví amatéři (ne šéfkuchaři či jim podobní), 2) v porotě sedí opravdu ti, co jídlu opravdu rozumí a umí se k uvařeným jídlu pořádně vyjádřit (narážím na Filipovou v české verzi) a za 3) je to čistě jen a jen o jídle a trošce rivality mezi soutěžícími (ne o tom, jak společně bydlí v chalupce a jak se mají, či nemají rádi)

Talking Dead

Talking Dead (2011)

Velice povedená doprovodná show k seriálu. Videa z natáčení, vtípky hostů i moderátora na zlomové situace v dílech - to vše je taková sladká třešnička na dortu pro milovníky The Walking Dead.