Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (545)

plakát

Někdo klepe na dveře (2023) 

Cokoliv co Shajalamanamanan natočí žeru. Chci další film prosím. Na nic se tak netešim.

plakát

The Playlist (2022) (seriál) 

Nemůžu si pomoct ale výš opravdu nejdu. 1) nejak jsem nepochopil co tím chtějí autoři říct 2) celý téma je na jednu delší epizodu 3) závěr není dobrý. Nicméně musím uznat, že režijně je seriál skvělý.

plakát

Večírek (2021) 

Dobry, na Čechy moc dobrý:)

plakát

Trojúhelník smutku (2022) 

Začátek nabudí na sociální sondu, prostředek jsem nepobral a konec to jakš takš zachraňuje. Bohužel film neni pro každého a já asi nejsem cílová skupina. Nejspíš chápu co je smyslem vyprávění, bohužel forma a režie mi uplně nesedla a dokužu si představit, že v rukách někoho jiného by měla větší dopad.

plakát

Známí neznámí (2021) 

Řekl bych podařený remake, ale nemůžu se zbavit dojmu, že je to slovo od slova česká předělávka. Když se podívám na to kolik zemí tuhle inscenaci remakovalo, tak se není čemu divit. Ždímat se musí :-)

plakát

Promlčeno (2022) 

Divadelní inscenace s ne příliš dobře zahranými postavami. Hlavně Roden jen čte scénář, on asi nebude moc dobrý herec, ale má ksicht co táhne. Vlastně uplně zbytečný film.

plakát

1899 (2022) (seriál) 

Vraťte mi prosim cas co sem s tim strávil. Ani nevim za co davam 1*. Tady je špatne snad všechno a od pulky se jen chodi tunelama a oknama sem a tam a tam a sem. Postavy a dialogy naprosto o ničem. Konec ani komentovat nebudu to je parodie. Tem co to vzdali po 2 dilech závidím.

plakát

Vidím vás (2022) (seriál) 

Mooooooc dobrý:)

plakát

Jan Žižka (2022) 

Moc pěkné, na český film super podívaná, nenudi a akce je dost. Samozřejmě na bitvy typu Království nebezke troja nebo gladiator určitě peníze nebyly.

plakát

Vesper Chronicles (2022) 

Úžasný visuál, je jasné, že se jedná o nízkorozpočtový film, ale to jak vyobrazili svět je neskutečné. Samozřejmě podobnému světu by slušelo více peněz a lehce akčnější děj. Jinak musim uznat, že když člověk akceptuje ten Fallout svět a to, že se nejedná o Dunu, tak se celkem baví. Některé scény jsou ale zbytečně natahované.