Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární
  • Sci-Fi
  • Komedie

Recenze (123)

plakát

Star Wars: Vadná várka - Identity Crisis (2024) (epizoda) 

Epická episoda! Návrat do původního depresivního stylu. Dokonce vedlejší malý návrat oblíbeného nájemného lovce! Nekromant plně demaskován a dokonce ani Tarkin neví co to je! Po 2 průměrných řadách se ta třetí touhle epizodou opět naprosto vymyká!

plakát

Echo - Lowak (2024) (epizoda) 

Je to něco co v MCU ještě nebylo a je to zajímavé. Jen mám stále trochu strach - ty záchvaty s vizema starých indiánů a svítící ruce indikují něco jako extrémní případ vyvolenosti a další multiverzální bordel ve finále.

plakát

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010) (seriál) 

Seriál Scooby-Doo jsem měl jako hodně, hodně malý rád. Každý starší 10 let asi dokáže pochopit, že originál je jen 1 dokola se opakující příběh. To je zde do jisté míry 1. série. Ovšem v závěru 1. série (poslední 2 epizody) a většině 2. série už tenhle seriál není jako originál, UŽ NENÍ PRO MALÉ DĚTI. V těchto případech totiž tento seriál úspěšně zvládá to, co nedávno velmi žalostně nezvládl nový seriál Velma. Tady v tomto seriálu totiž máme zbraně, německé roboty z 2. světový, skutečné příšery (mimozemšťany) a co je pro "dětský" seriál asi nejvíc mimo zlého německého papouška, který ovšem reálně (naštěstí jen off-screen) páchá vraždy!!!

plakát

Scooby Doo: Záhady s.r.o. - Come Undone (2013) (epizoda) 

Narovinu to, že konec je, že se nic z toho nestalo, je asi nejlepší konec, jaký to mohlo mít. (Taky je fajn, že se to nestalo je vysvětlen líp, než nějakým klišé ve stylu "Byl to jenom sen." apod.)

plakát

Scooby Doo: Záhady s.r.o. - Through the Curtain (2013) (epizoda) 

Doteď se o výskytu slova vražda v souvislosti s tímto seriálem dalo polemizovat, protože to bylo naznačeno, ale nikdy ne na 100%. Tady je zcela jednoznačné zastřelení člověka německým robotem ovládaným papouškem!!! Sice to je offscreen, ale máme výhled na zbraň mířící na oběť, změní se záběr a slyšíme střelbu! Teď jsem si již zcela jistý minimálně 2. série této adaptace už není pro děti, jako byl originál.

plakát

Scooby Doo: Záhady s.r.o. - Gates of Gloom (2013) (epizoda) 

WTF už předtím jsem čuměl s pusou dokořan, že tu lidi umírají, ale teď tu jsou otroci, pokus o systematické vyvraždění, německý superpadouch a akční přestřelka!!!

plakát

Scooby Doo: Záhady s.r.o. - Heart of Evil (2012) (epizoda) 

Tahle adaptace si zakládala na relativně "skutečnějším" zobrazení (až na většinu pastí), ale najednou je tu superhrdina s robopsem, který vypadá jak kdyby vypad z úplně jinýho animáku (což je možná pravda nevím jestli šlo o crossower s jiným světem, kde je "Modrý sokol" nebo je to výhradně Scooby-Doo postava).