Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Máj (2008) 

V hlavní roli kozy. Kozy mlčely až do titulků. Byly nám předkládány dle očekávání dobrou Brabcovou kamerou. Ale to bylo všechno. Navíc podříznutím mlynáře a následující psychopasáží ulovil Brabec s hudbou Supportů bobříka trapnosti.

plakát

Mariachi (1992) 

Snesu hodně, ale...

plakát

Knight Rider (1982) (seriál) 

jedna hvězdička za KITTa, druhá za znělku, třetí z nostalgie a zbytek za kvalitu

plakát

Shane (1953) 

jako parodie dobrý, ale postava malého Joeyho je po pár minutách nesnesitelná... "Ach, Shane, vy jste ho uhodil bouchačkou! Nenávidím vás,Shane!"

plakát

Matrix (1999) 

na rozdíl od pokračování je první díl skutečně vynikající

plakát

Rolling Stones (2008) (koncert) 

Mohlo to být za pět... škoda, že Scorsese záhy opustil dokumentární charakter snímku a ze Shine a light se vyklubal záznam koncertu natáčený na spoustu profi kamer. Pár prostřihů na dobové materiály a rozhovory jakoby vždy divákovi připomnělo, co tomu chybí. Jinak samozřejmě velmi dobrý počin, ale čekal jsem od toho víc

plakát

Kill Bill (2003) 

Tarantino opět dokázal, že je geniálním režisérem. Proč ale svým talentem plýtval na tak trapném "ději", to nikdy nepochopím. Brilantně zrežírovaná místy kýčovitá konina se skvělým soundtrackem...

plakát

Spalovač mrtvol (1968) 

Nádherný film zdobící československou filmařskou historii. Přes absenci nebo minimum „nereálností“ nabízí tento film spoustu napětí. Dále dokonalý charakterní výkon Hrušínského, který dokázal, že může na chvíli odložit úsměv a proměnit se v psychologicky rozvráceného hrdinu, jak má vypadat. A nakonec skvělý střih a kamera na pomezí experimentu, který dokonale zaznamenává toto zezačátku nenápadné znepokojující drama.