Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (35)

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Už teď se těším na kapitolu 5 - Do pekla a zpět, kde bude Wick bojovat o život svůj i své ženy se samotným satanem, a poté na velkolepý závěr série - John Wick vs. Cthulhu.

plakát

Duna (2021) 

Název Duna trefně popisuje tenhle film nejenom po stránce obsahu, ale i formy. Krásný napohled, ale nekonečný a prázdný. A to je to pořád jenom půlka! :)

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Navzdory působivému vizuálu, zvuku, hudbě a celkové atmosféře jde o nekonečnou nudu galaktických rozměrů bez pořádného děje, stejně tak jako u původního Blade Runnera. Vskutku povedené pokračování.

plakát

Luxus na talíři (2016) (pořad) 

Mikluš rád vaří a docela to umí a nám všem se to líbí!

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Film byl asi OK, ale co si pamatuji z jednoho dávného ročníku Festivalu fantazie, tak po promítání jsme se s kamarádem následně opili "into the darkness", takže hvězdička navíc za to.

plakát

Prometheus (2012) 

"We made you because we could."

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Ani se nechce věřit, že tenhle film opravdu natočil TEN Tim Burton. Nelogicky jednající postavy, jejichž osudy jsou vám stejně v podstatě ukradené, příběh, který by mohl být používán jako ilustrace pro slovo klišé, to nezachránilo (a ani nemohlo) ani ověřené trio Depp - Bohnam Carter - Elfman, natož efektně přestylizovaný vizuál, ve kterém ovšem klasickou burtonovskou temnou poetiku stejně budete hledat povětšinou marně. Time, takhle ne!

plakát

Kick-Ass (2010) 

Český překlad jména hlavního hrdiny - "Nářez" plně vystihuje podstatu filmu. Zvráceně vtipné, krásně politicky nekorektní, technicky bezchybné. Je potěšující vidět, že i dnes se ještě nejde někdo, kdo dokáže natočit skvělé akční scény i bez epileptika za kamerou. Výborní herci (Chloe Moretz jedním slovem vládne), povedený soundtrack a na konec žádný borec, ale stará dobrá bazuka. :) PS: Chci vidět Hit Girl The Movie! :)