Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (147)

plakát

Očista (2013) odpad!

Jako reklama na izolepu bych možná dal i hvězdičku, ale je mi líto,  takhle promrhaný námět už jsem dlouho neviděl. A že mi dalo hodně námahy to dokoukat.

plakát

Útok z hlubin (2018) 

Extrémně stupidní scénář. Zbytek "zdatně" sekunduje. Proč já musím všechno dokoukat?

plakát

Vše je ztraceno (2013) 

Nuda, šeď, plytkost, ztráta času. Při filmech s podobnou tématikou si, asi jako většina diváků, představuji v kůži hlavního hrdiny sebe. Většinou mu/jim fandím a doufám v dobrý konec... Tentokrát jsem nesympatizoval a jen doufal, že už to skončí. Jakkoli!

plakát

Lví král (2019) 

Kvalit animovaného originálu to nedosahuje, ale určitě to neurazí. Snad se Disney nerozhodne, že takto předělá i jiné klasické animáky!

plakát

Šéfkuchař na grilu (2014) 

Je to špatný film ve všech ohledech. Scénář, hudba, dialogy (monology), režie i herecké výkony. Možná se Jon Favreau realizoval, ale vyplodil bezduchou mozaiku, kterou hravě nahradí 30ti vteřinový klip ze závěrečné části filmu. Nebo jsem to blbě pochopil a celé je to jen 110 minut reklamy na twitter...

plakát

Rychle a zběsile (2001) 

Pózérská sra.ka, jednu hvězdu dávám za Mazdu.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Jednoznačně nejslabší ze všech X-Menů. Příběhem, postavama. A kamera mi přišla jak z novácké kriminálky. To, že se se zdejším osazenstvem neztotožňuji mě už ani nepřekvapuje...