Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (392)

plakát

Čtvrtý druh (2009) 

Jestli něco nemám vyloženě rád, tak to jsou filmy, tvářící se jako dokumenty.. A čím víc se snaží být přesvědčivý, tím je to horší, zvlášť když na tom neni ani zbla pravdy. Pro mě by tohle bylo dost zajímavý scífko, jen kdyby to nemělo tu přehnaně dokumentární tvorbu.. Možná je tenhle styl moderní, ale dle mýho to smrštilo pěkný scífko s potenciálem na úroveň shitoidní teenagerovský zábavy.. Škoda, ta sova byla fakt děsivá..

plakát

Babylon A.D. (2008) 

Slušnej film; nic, co by se vrylo do paměti, ale taky to neni ztráta času.. Hezký akční scény, Vin Diesel drsnej jako obvykle, pěkná hudba,.. Jediný, co mi vyloženě hýbe žlučí, je zdejší srovnání s potomky lidí.. Babylon je v mých očích o pár tříd horší, má mnohem plošší atmosféru, přímočařejší děj, je to o dost větší scífko a rozhodně neni tak uvěřitelnej.. A proč ho s tim v první řadě vůbec srovnávat?! Každopádně solidní průměr..

plakát

Astronaut (2006) 

Nádherný příběh o velkém snu.. Možná spousta amerických klišé, ale mě už to od začátku vykouzlilo nezapomenutelnou atmosféru a místy i vhánělo slzy dojetí do očí :) Možná další rodinný film, ale pro mě jeden z nejhezčích rodinných filmů vůbec.. Nemůžu jinak..

plakát

Oprávněné vraždy (2008) 

Příjemná krimi, krásně plyne, navíc De Nira i Al Pacina mám docela rád.. Sympatický postavy, bohužel nic novýho pod sluncem a překvapivá pointa mě zrovna dvakrát nepřekvapila, fakt sem jí čekal od samýho začátku :) Nicméně velice mile strávená hodina a půl..

plakát

Skrytá identita (2006) 

Příjemný napětí celou dobu sledování, vážně zajímavej děj, ale teprve ten konec mě dostal pořádně do kolen..

plakát

15 minut (2001) 

Pořád rozvažuju jestli 3 nebo 4*.. Rodenovi západní role jsou fakt slušný, tahle podle mě není výjimkou.. Parádně vystiženej pošahanej magor s oponentem v postavě charismatického De Nira, óó :) Mě se ten film vážně dost líbil.. Mohl být kratší, některý scény mi přišly absolutně bezvýznamný, ale co, ve finále je to hezký a Oleg Taktarov je jako umělec fakt příjemný zpestření :) 3,5*

plakát

Sejmi eso 2 (2010) 

Rozhodně ne tak precizní jako první díl, obrněnost dobývaného prostoru dost ubírá zmatenosti a nepřehlednosti situace, která mi přišla u prvního dílu tak zajímavá.. McTeagan je vostrej, ale on ani ostatní zabijáci nedostávají dost prostoru, což je škoda, protože se zase staví na drsnejch ulítlejch charakterech.. Pointa taky nic moc, ale těch pár přestřelek docela fajn..

plakát

Sejmi eso (2006) 

Slušná podívaná, akce, krev, drsný zabijáci, kulky naprosto všude... Pěkný, móóóóc pěkný :)

plakát

Třinácté patro (1999) 

Hmm, matrix trochu jinak, trochu ubožejší, spoléhající hlavně na atmosféru, které mimochodem zrovna příliš nepobral.. Závěrečná půlhodinka je zatraceně průhledná a dle mého názoru by tam vůbec být nemusela, na hodinu a půl je to beztak hrooozně dlouhej film..

plakát

Box (2009) 

Pár pěkných záběrů s vypjatou atmosférou mi určitě nevynahradí spoustu nejasností v zamotaném příběhu.. Hezký je zasazení děje do 70. let, ovšem herecký výkony Cameron a Jamese se nedají nijak zvlášť vyzdvihnout, to mi taky docela kazilo zážitek.. Aspoň Santa na silnici byl správně mimo :)