Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (31)

plakát

jOBS (2013) 

Film mě celkem zklamal, i přesto že je jasné že do filmu se nemůže vyjít celý příběh Steve Jobse. Nicméně vybrané události poměrně zkreslují jeho životní pouť nebo jej zcela ignorují jako Pixar. Ve filmu mi i chybí vyjádření složité povahy Steve.

plakát

Lidice (2011) 

Osobně jsem rád, že v dnešní době, kdy zisk a výdělek je alfou i omegou někdo natočí film, který nemusí být dokonalý, ale připomene nám hrůzy nejen našich dějin ale dějin celosvětových. Druhá světová válka není jen o osudu českých vesnic Lidice a Ležáky. Přesto tento film považuji za důstojné připomenutí památky 340 obětí této genocidy a všem kteří bojovali za svobodu.

plakát

Ztracen ve vesmíru (2011) 

Bez mučení se přiznám. Tenhle film jsem nepochopil ... Hudba a vizuální efekty ****, absence stavu beztíže ve vesmíru mi to hodně zkazilo, takže výsledné ***.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Nemám co dodat. Tenhle film mě naprosto okouzlil. Nejen super vizuálními efekty, ale i soundtrack od Daft Punk je naprosto úžasný. To že tento film dokoukám až dokonce bez ohledu na děj jsme věděl už od prvních minut...

plakát

Dokonalý podraz (2008) (seriál) 

Velmi dobrý seriálek. A k tomu Parkrová a její grymasy jsou naprosto úžasné...

plakát

2012: Soudný den (2008) odpad!

Spis nez film to vice pripomina reklamu na viru a panaboha...

plakát

Hvězdná brána: Atlantida - Archa (2007) (epizoda) 

Tým pplk. Shepparda prozkoumává vesmírnou stanici zasazenou uvnitř malého měsíce. Po restartu počítače se zjistí, že se uvnitř stanice nachází ještě někdo další, počítač totiž detekuje známky života, i když zde předtím žádné nebyly. Dalším člověkem na stanici je Herick, který měl za úkol zachránit několik tisíc svých lidí pomocí wraithské transportní technologie právě před Wraithy. Jenže něco se pokazilo a tak tu uvízl také. Tým se mu snaží pomoci.

plakát

Hvězdná brána: Atlantida - Dvojník (2007) (epizoda) 

Tým pplk. Shepparda je na jedné planetě. Tu zkoumají hlavně kvůli Rodneymu, který si myslí, že by zde mohlo být něco důležitého. Všichni už jsou otráveni a chtějí se vrátit zpět na Atlantidu, ale McKay sleduje zvláštní známky energie. Zjistí se, že energii vydávají podivné krystaly rostoucí na stromech. John se krystalu dotkne a dostane elektrický šok. Tým se tedy vrací na Atlantidu, ale nezjistí se žádné problémy. Jenže postupně se všem ve městě začínají zdát noční můry, ve kterých figuruje právě Sheppard.

plakát

Hvězdná brána: Atlantida - Msta (2007) (epizoda) 

Sheppard, Ronon, McKay a Teyla cestují na jednu planetu, ze které se jim již dlouho nikdo neozval. Zdá se jim to proto divné. Když dorazí do osady, nikde ani živáčka... až na jednoho - McKay totiž objeví jednu známku života v podzemí. Sestupují tedy do podzemních chodeb, kde naleznou spoustu zavražděných a zmasakrovaných těl obyvatelů vesnice. Také zahlédnou nějaké stvoření, které až nápadně připomíná obrovské Eratruské brouky. Zjistí, že Wraith, kterého se snažili "polidštit" - Michael - zde na planetě prováděl experimenty.

plakát

Hvězdná brána: Atlantida - Neděle (2007) (epizoda) 

Je krásná slunná neděle a všichni v expedici na Atlantis mají mít volno. Alespoň to nařídila dr. Heitmayerová, protože si každý musí odpočinout. Elizabeth přijme pozvání na oběd od jednoho z vědců, McKay má schůzku s Katie Brownovou, nechce se mu totiž s dr. Beckettem na ryby. Sheppard je s Rononem, zástupce českého národa dr. Radek Zelenka hraje s několika soupeři šachy a Teyla se jen tak prochází po městě. Jenže najednou se ozve strašná rána, která nedělní klid přeruší. Exploze v části města zraní několik lidí včetně Teyly... jenže to není poslední smutná událost v tomto díle.