Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (2 924)

plakát

Irské přání (2024) 

Všechna klišé o Irsku zhmotnělá v natvrdlé romantické "komedii", samozřejmě nechybí ani ten jejich tanec. A můžete hádat jak to dopadne. Určitě to uhodnete...

plakát

Labuť (2023) 

Nejvážnější povídka, která není komediální, ale mrazivá.

plakát

Krysař (2023) 

Výborná povídka a opět skvěle zpracovaná. Někdo pendrek?

plakát

Otrava (2023) 

Perfektní záležitost, dlouho jsem se tak nepobavil. Krásná práce.

plakát

Mladá dáma (2024) 

Asi mám radši "naše" pohádky s draky. Tohle totiž není pohádka, ale fantasy survivor západního stylu. Už od první minuty je jasné, že se po vzoru "Jak vycvičit draka" nakonec otloukánek s potvorou spřátelí a spolu dají pořádnou revenge... Mno.

plakát

Metaloví lordi (2022) 

Pohodová ultrapozitivní komedie podle milionkrát ohraného scénáře. Poselství filmu - poslouchejte muziku jaká se vám líbí, ať už je jakákoliv - můžu jen podepsat.

plakát

Její tělo (2023) 

Kvalitně udělaný snímek s mizivou přidanou hodnotou. Nepřináší nic nového. Přečíst si wiki o Andree Absolonové má stejný efekt. Jediné co je třeba ocenit jsou pěkně udělané záběry skokanské přípravy a kompaktní výsledná forma filmu.

plakát

Kosmonaut z Čech (2024) 

Vůbec jsem netušil o co jde, knihu jsem neznal a zaujal mě jen ten název. Čekal jsem nějakou parodii ve stylu Kosma, ale tohle je "normální" biják s celkem nabušeným obsazením. Tedy normální... Normální není, takovýchto filmů na Netflixu moc není a ani se jich moc netočí. Důvod je prostý, doba se strašně zrychlila a současné diváctvo potřebuje akci, vyprávěčský rytmus a doslovné scény. Jinak je bezradná. Já jsem "stará škola" a už jsem pár podobných filmů viděl a musím uznat že herecky je zvládnutý perfektně. Vizuální stránka je taky dobrá, jen ten pavouk mi tam vadil a pak ty časté prohřešky proti fyzice, které jsou celkem časté... Rozporuplné pocity mám z českých reálií, jednak mě těší přítomnost české vlajky skoro všude, ale Sandler s nášivkou "Procházka" mi prostě nějak nejde do mozku. :-D Každopádně jde o nezapomenutelný film se scénkami které lezou pod nehty.