Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Temný rytíř (2008) 

Nejlepší herecký výkon novodobých filmů - Heath Ledger a jeho Joker.

plakát

Donnie Darko (2001) 

Snímek, který si můžete vyložit mnoha způsoby, ale každý z nich bude působivý. Když film skončí chvilku vám zabere než si v hlavě poskládáte něco co by mohlo dávat smysl. Fantasticky vymyšlený film ve kterém exceluje Jake Gyllenhaal, tak jak jsem ho ještě neviděl. Pro mě poslední dobou nejsilnější zážitek.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Něco co jsem opravdu nečekal. Je to něco jako Rain Man naruby a stejně, ne-li ještě víc geniální. Naprosto úžasný film kde vtip vystřídá scéna ze které vám je na nic. Oba dva hlavní představitelé hrají jako o život a je to prostě paráda. Dokonalý filmový zážitek.

plakát

Klub rváčů (1999) 

Dokonalost. když jsem viděl Fight club poprvé, tak mě naprosto pohltil a dumal jsem nad ním až do chvíle než jsem si ho pustil podruhé, což bylo asi o dva dny později. A dostal mě ještě víc. Naprosto precizně napsaný scénář, až jsem si musel některé scény pouštět znovu 'jestli to opravdu tak bylo', a bylo. Skvělé obsazení a herecké výkony taky. Při závěrečné scéně kde hrají The Pixies mi naskočila husí kůže. Naprosto úžasný film. Nejlepší co jsem kdy viděl.

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Když jsem tenhle film viděl poprvé a skončil, tak jsem se jen s příjemným pocitem usmíval na obrazovku. Vlastně ne jen poprvé, pokaždé. Tenhle film je umělecké dílo. 99%

plakát

Bitevní loď (2012) 

Kravina, ale já se bavil. Samé klišé a ukázky síly amerického námořnictva. Nicméně audiovizuání zážitek na hodně velké úrovni a to já mám rád. Podtrženo sečteno děj na prd, hezky se na to kouká a AC/DC taky dobrý. 75%