Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

DO-RE-MI (1998) (pořad) 

* za Sabinu Laurinovou..:) A taky to zvyšuje díl s panem Pelgrem, který má 5* !! :]

plakát

Balada pro banditu (1978) 

Na tenhle film jsem se těšil zejména kvůli tomu, jakými historkami jej opředl Miroslav Donutil. Musím ale říci, že jsem naivně čekal více humoru. Ta 4 hvězda je jen za to, jak jsem se smál, když jsem spatřil scénu s hrobníkem. Né že by na té scéně bylo něco vyloženě směšného, ale mně osobně se vybavilo (právě z Donutilova vyprávění), jak režisér Sís procedil mezi zuby: "vy jste mě zkazili celej film"...

plakát

REC (2007) 

Podle mě dost nadhodnoceno, první polovinu filmu docela nuda, pak to začalo nabírat na obrátkách. Jo, sledoval jsem poslední minuty se zatajeným dechem, ale že bych se nějak bál. Mínusy: ruční kamera, zbytečné kecy hlavní hrdinky.

plakát

Šeptej (1996) 

Bože, jak já jsem si tenhle film zamiloval...pro mě je to takový předskokan Samotářů, ale přece jen mě oslovil víc, díky tomu, že není tak profláklý. Soundtrack je úžasný, škoda že už Colorfactory neuslyšíme nikdy naživo. Ale na Honzu Muchowa, Tatianu Vilhelmovou, Honzu Čechtického a Katku Winterovou se kouknu vždycky rád...:)

plakát

Kimssi pyoryugi (2009) 

Řekl bych, že je to tady dost přeceňovaný snímek, nevím, ale chvílemi jsem chtěl některé nudné pasáže přeskakovat. A jak už jsem tady četl /Dudek/, je tam poznat velká scénaristická snaha udržet hlavního hrdinu na ostrově. Přijde mi třeba divné, že když má každý večer na ostrově oheň, že si jej nikdo nevšimne. Zvlášť je-li tam několik měsíců. Začínám se teprve seznamovat s asijskou kinematografií, ale jestli mě čeká mnoho podobných filmových zážitků jako tento, asi si svůj plán ještě rozmyslím. Za mě 50%.

plakát

Joey (2004) (seriál) 

Tak jak tady již mnozí psali, nelze srovnávat seriál Joey s Přáteli. Ale mě Joey prostě vždycky nadchne svou "geniální tupostí" a nekonečnými fórky. Prostě a jednoduše jsem se u toho bavil a nevadí mi dívat se na to pořád dokola.

Ovládací panel