Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Biografie (4)

Angeline Ball (herečka)

05.01.2014

Angeline Ball se narodila roku 1969 v Irsku. Její první a zároveň průlomová role přišla roku 1991, kdy si zahrála po boku Maria Doyle Kennedyho a Glena Handsarda ve filmu The Commitments režiséra Alena Parkera. Angeline se objevovala jak v irských tak v  amerických a posléze i koprodukčních filmech. Roku 1994 si zahrála ve… (více)

Bob Rafelson (producent / režisér / herec)

16.11.2013

Robert "Bob" Rafelson se narodil 21.února 1933 v New Yorku otci, který se živil jako kloboučník. Jeho strýcem byl zas scenárista a dramatik Samson Raphaelson, který byl autorem knihy The Jazz Singer. Bob měl staršího bratra Donalda.B. Rafelson byl režisér spisovatel a producent. Měl dceru Juliiu a syna Petra, který se živí jako… (více)

Bianca Brigitte Van Damme (herečka / režisérka)

23.02.2013

Biance Bree se narodila slavnému herci Jeanu-Claude Van Dammovi a bývalé fitnes trenérce a kulturistce  Gladys. Vystudovala vysokou školu, také zdědila talent a lásku ke sportu, jak k bojovému (karate kixbox box), tak k baletu a  hlavně ke krasobruslení a rychlobruslení ,kde to chtěla dotáhnout až na olympiádu, což jí nevyšlo… (více)

Jan Masaryk (herec)

19.05.2012

Jan Masaryk nebo také Jan Garrigue Masaryk syn našeho prvního Československého prezidenta T.G.Masaryka a jeden z nejvýznamějších diplomatů první poloviny 20.stol. Také byl mimo jiné velvyslancem v Londýně (1925–1938), ministrem zahraničí Benešovy exilové vlády a nakonec taktéž ministrem zahraničí ve vládě Klementa Gottwalda. V… (více)

Reklama