Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Biografie (5)

Suki Waterhouse (herečka)

07.07.2019

Alice Suki Waterhouse je anglická herečka, modelka a podnikatelka. Narodila se rodičům Elizabeth (zdravotní sestra) a Normanovi (plastický chirurg). Má bratra Charlieho a dvě mladší sestry Madeleine a Imogen „Immy“. Suki začala svou kariéru jako modelka již v šestnácti letech. Když jí bylo 19 let, zúčastnila se své první velké… (více)

Susan Misner (herečka)

14.06.2019

Susan Misner se narodila v Patersonu v New Jersey. Vyrůstala v Pompton Plains, od dětství se věnovala tanci, který ji přivedl do New Yorku, kde na Broadwayi účinkovala v několika divadelních hrách. Poté, co se zaměřila na herectví, se Susan objevila v epizodních rolích seriálů (Právo a pořádek, Sex ve městě, Kriminálka Las… (více)

Alice David (herečka)

14.06.2019

Alice David se narodila 22. března 1987 herečce Dominique Jacquet a režiséru Jacques Davidovi. Po vystudování herecké konzervatoře natočila v roce 2009 reklamu na Coca-Colu a v letech 2011 až 2012 hrála jednu z hlavních postav v seriálu Bref. V roce 2013 se objevila v celovečerním filmu Pierra-Françoise Martina-Lavala, Učitelé… (více)

Julie Hagerty (herečka)

13.06.2019

Julie Hagerty se nejprve objevila na Broadwayi v roce 1979, kde debutovala v představení „Mutual Benefit Life“. Již o rok později byla obsazena do komedie Připoutejte se, prosím!, která je dodnes považována za první snímek z moderních parodií a z Hagerty se tak stala známá komediální herečka. Osmdesátá léta byla pro Julii… (více)

Gina Gershon (herečka / scenáristka / režisérka)

30.03.2008

Gina Gershon má kořeny v rodině, která víc než k filmu, inklinovala k hudbě. Do Spojených států se její předci dostali z Holandska, Francie a Ruska. Právě hudební zaměření rodiny zapříčinilo, že již od sedmi let hrála na různé nástroje a i nyní občas vystupuje na koncertech Boba Dylana.Maturovala na Beverly Hills High School,… (více)

Reklama