Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (415)

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Tak tuhle věc nechápu. Jasně, rozvíjí se to, postavy, kvalita apod., ale často taky nuda. Skyler nemůžu ani cítit. Za 15 let jsem to zkoušel 4x. A jsem v půlce druhé řady. Update: Přidávám hvězdu. Třetí řada mě celkem baví.

plakát

Nech svět světem (2023) 

Doufám, že to byl teprve první díl. Trochu Shyalamana a trochu Peeleho. Řeknu vám, že jsem se těšil dlouho a zdaleka nečekal tak kvalitní pojetí. Po prvních deseti minutách jsem myslel, že to bude slepenec chudých dialogů a popových písniček, tak rád jsem se zmýlil. Ty postavy mají duši, nejsou to žádný šablony. Napětí pomalu roste, otázky přibývají a odpovědí je zoufale málo. Seriózně uvažuji o zvýšení počtu hvězd, musím si to nechat rozležet v palici. Užijte si to. Update: Nechal jsem si to rozležet a zjistil, že jediný co mi vadilo bylo, že to nepokračovalo. 5*

plakát

Fremont (2023) 

Rovnováha je důležitá.

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Některý jouky až geniální. Kluk tam moc nepasoval. Byla to jeho první role, takže to může být jen lepší.

plakát

Život na naší planetě (2023) (seriál) 

Naprosto fascinující podívaná. Přehledně, zábavně a exkluzivně. 10/10

plakát

Red Rocket (2021) 

Trochu mám problém s nezavřenými dveřmi. Tohle bylo fakt dobrý, vzbudilo to emoce, ale nechalo to spoustu věcí nedořešených. Tak trochu jsem chtěl, aby se to ke konci vyhrotilo mnohem víc a těšil jsem se na tu konfrontaci s realitou. Ale nechali to vyšumět. U těhlech indieček nikdy nevíte, kdy dojdou prachy.

plakát

Půlnoční klub (2022) (seriál) 

Nekecali. Byla to opět řemeslná práce, ale těch woke věcí tam bylo příliš. Hlavní hrdinka je tak dokonalá ve všech směrech, až je to prostě nuda. Vedlejší postavy byly barvitější, ale to nemění nic na celkovým dojmu. Hlavní linie byla prostě nedodělaná a odfláknutá. Dokoukat poslední epizody bylo přes veškerej ten sentiment obtížný. Další Flanagenův seriál jsem viděl a přišlo mi to o poznání dotaženější. Takže budu netrpělivě očekávat pátý kousek.

plakát

Královna kvízů (2023) 

Tak jako neurazí. Je to pěkná storka o pořád nasraný Awkwafině(LOL) a její celkem zábavný sestře. Sama Awkwafina(LOL) se snaží o zamračený chlapský vtipy a moc jí to nejde a Sandra Oh je ve finále o něco širší postava. Nicméně na konci je happyending scéna a v titulcích se Awkwafina(LOL) i usměje. Navíc Will Farrell není na granát. To snad poprve v životě. Vlastně podruhé. Starsky a Hutch, tam byl dobrej.

plakát

Blue (2018) (seriál) 

Lolek. 95% Moje dcerka má epesní vkus koukám. Bude po tatínkovi.

plakát

Po životě (2019) (seriál) 

To bylo dost vtipný a hodně smutný.