Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (311)

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Po dlouhé době odlehčená věc, která subjektivně dostala 5 hvězd především za fakt, že jsem skálopevně přesvědčen, že co je ve filmu satira, by v reálu byla realita. Bavil jsem se nad očekávání, jeden z mála filmu, který v poslední době dostál nemalým očekáváním.

plakát

Ant-Man (2015) 

V kině jsem od filmu dostal přesně to, co jsem od něj očekával a navrch ještě humor, kterej mě fakt bavil.. Opět naprosto subjektivní 5* v rámci jedinečnosti okamžiku. Jestli je film na 5 hvězdniček zjistím až po opětovném shlédnutí z ntb/tv doma..

plakát

Spáči (1996) 

23.6.2015 ..Film jsem poprvé viděl někdy v letech 2005,2006 a už nevím proč, asi kvůli délce stopáže jsem ho ohodnotil čtyřma hvězdičkama.. Včera večer jsem si řekl, že ještě není tak pozdě na dvě a půl hodiny a podíval se na něj znovu.. A hodnotím plným počtem, ať už herci, tak samotný příběh si to zaslouží..

plakát

Tenkrát v Americe (1984) 

..čtyři hodiny na jeden film je hodně, ale tady se při titulcích ptám jenom, jak to, že jsem tenhle film dodnes neviděl?

plakát

Tucker & Dale vs. Zlo (2010) 

Don't be sorry. It's my fault.I should have known that if a guy like me talked to a girl like you, somebody'd end up dead.

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

nějak v poslední době měknu bo co; že se dostávám k podobným filmům..

plakát

Lásky čas (2013) 

objektivně to samozřejmě na pět hvězdiček není a už jsem daný nápad viděl několikrát ale stejně si nemůžu pomoct v tom, že při titulcích má člověk ten krásnej "pětihvězdičkovej" pocit a tak subjektivně vypínám pro tyto filmy mozek a hodnotím srdcem.. Tvl, čtu si to po sobě a jdu se zahrabat.. ale těch pět tam nechám..

plakát

Rivalové (2013) 

Pět za to, že si to nedokážu představit netočený líp a za Hansovu hudbu.

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

hrál jsem většinu a deja vu funguje na 100%