Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dokumentární

Recenze (137)

plakát

Zkouška (2022) (seriál) 

Zajímavý experiment, který mě inspiroval k tomu hledat si externí informace a rozbory, což v tomto případě považuji za pozitivní. Divné, nezvyklé, promyšlené, bourající zajeté koleje a v neposlední řadě vtipné ale i trapné!

plakát

Svatá hora (1973) 

Film jako takový rozhodně stojí za vidění, ale brutalita, se kterou se při natáčení jednalo se zvířaty, je neomluviténá a sráží film o několik příček dolů.

plakát

2 na 1 (2022) (pořad) odpad!

Měl jsem tu smůlu, že jsem se ocitl poblíž zapnuté TV, ve které běžel tento pořad - během pěti minut jsem byl svědkem fekálního humoru, narážek na velikost přirození moderátorů a trapnosti, kterou se náš nejsledovanější program snaží dobýt žebříček nechutnosti. Bravo, daří se!

plakát

Vlastníci (2019) 

Některé (všechny) postavy jsou tu až trochu moc přepálené karikatury, a humor taky někdy překračuje meze korektnosti, ale jistě je oboje záměr a ve výsledku to funguje dobře. Výborná technická stránka filmu (krátké prostřihy do jednotlivých bytů) mě přesvědčila přiklonit se spíše k pozitivnějšímu hodnocení.

plakát

Můžu tě zničit - Don't Forget the Sea (2020) (epizoda) 

Stále trochu pomalejší, doufám, že to postupné vykreslování (děsivého) vztahu hlavní hrdinky k drogám k něčemu povede - věřím, že tomu tak bude!

plakát

Sociální dilema (2020) 

Vzhledem k tomu, že film se snaží zasáhnout co nejširší publikum (zejména uživatele sítí, které jsou předmětem filmu), odpustím mu přehnanou názornost, které se dopouští. Důležité téma, o jehož existenci (natožpak vážnosti) většina lidí vůbec neví nebo si ji neuvědomuje/nepřipouští.

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Snaží se to být “jako ze života”, ale je to příšerně vyumělkované. Podtrženo některými špatnými (zejména dětskými) herci a odpudivou hudbou.

plakát

The Haunting - Dům na kopci (2018) (série) 

Nejsem fanda moderního horroru, lekaček, ale tento seriál je dobře promyšlený, skvěle natočený a výborně zahraný, včetně dětských herců, což považuji za největší úspěch tohoto dílka.

plakát

Genialita zla: Skutečný příběh nejďábelštější bankovní loupeže v Americe (2018) (seriál) 

Další ukázka toho, jak důležitá je v dokumentu role autora/interpeta událostí. Po relativně dlouhé stopáži jsem si jistý jen jedinou věcí: nikdy se nedovíme pravdu, i když všichni chceme být experty na dálku. Bizardní zločin, komplikované okolnosti. Seriál stojí za vidění, pokud na to máte žaludek.