Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Obsahy (3)

Míle od domova

Míle od domova (1988)

Frank Roberts jr. (Richard Gere) se svým bratrem zdědí po svém otci proslavenou farmu, která dokonce dostala ocenění "Farma roku". Avšak Frankovi se tak dobře jako otci nedaří a je nucen farmu zastavit. Vše se vyvíjí tak nepříznivě, že nakonec o farmu přichází. Tuto skutečnost Frank neunese. Po probdělé noci, která následuje po zprávě o tom, že se má i s bratrem vystěhovat, se však oba rozhodnou farmu raději zapálit. Tímto činem pro ně začíná cesta, která překračuje hranice zákona.

Kapsáři

Kapsáři (1973)

Příběh pojednává celkově usměvavým dojmem o čtyřech kapsářích. Ale ne ledajakých. Tři muži a jedna žena během necelých dvou hodin předvádí kousky, které ukazují jak nepozorný člověk může lehce přijít o svoje úspory. Avšak pod zdánlivě odlehčenou atmosférou se odhaluje vážnější aspekt lidských vztahů a mezi již zmíněnými čtyřmi lidmi, pracující v jedné "zlodějské" branži, se počínají vyjevovat i dramatičtější chvíle.

Cizí zásah

Cizí zásah (1956)

Tiskový agent David Bishop(Robert Mitchum) pocházející z Ameriky je svědkem smrti velmi bohatého Victora Demimoora v jeho okázalém domě. Ten zemře na infarkt a doslova v Bishopově náručí. Manželka Dominika Demimoorová po obdržení zprávy, že její manžel zemře neprojevuje tolik smutku kolik by se očekávalo. Při pohřbu i následně po něm se od lidí, kteří byli už v jakémkoliv vztahu s zesnulým, množí otázky na adresu Bishopa jestli před skonáním pan Demimoor nepronesl nějaká slova. Smrt se začíná jevit jako velmi záhadná a David Bishop se na základě získaných informací vydává do Evropy a Vídně pátrat co vše stojí za tak trochu tajemným životem Victora Demimoora.

Reklama

Ovládací panel
5 bodů