Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Horor

Recenze (4 485)

plakát

Zlo nikdy nespí (2016) 

Motýli, mrtvé děti, hnusný bubák, povedené lekačky a docela originální příběh.

plakát

Kniha krve (2009) 

Začalo to jako docela slušný duchařský horor, ale bohužel ten konec mě dost zklamal.

plakát

Stolen Face (1952) 

Plastický chirurg se zamiluje do pianistky. Poté, co dostane košem (dáma se má vdávat), operuje ve vězení zlodějku se znetvořeným obličejem a rozhodne se, že jí obličej opraví tak, aby vypadala stejně jako jeho láska a potom se s ní ožení v naději, že se žena bude chovat přesně tak, jak očekává. __ Takto slabé hodnocení si tento film Terence Fishera rozhodně nezaslouží.

plakát

The Devil's Sleep (1949) 

3,5 Docela zábavné béčko, které se upozorňuje na stále se zvyšující nárůst kriminality a užívání drog mladistvými.

plakát

The Glass Key (1935) 

Nudné konverzační krimi s Georgem Raftem, který to jediný aspoň trochu drží nad vodou.

plakát

Betonová džungle (1960) 

Johnny je propuštěn z vězení, ukradne 40 000, schová je a zase se vrací do vězení. __ Docela dobrý byl akčnější závěr, jinak ale nudný britský snímek.

plakát

Hrůzná minulost (2012) 

Podle prvních pár minut jsem čekal, že to bude prostě navíc další "haunted house", ale pak se to rozjelo trochu jiným směrem a já si po celou dobu říkal, že takovýhle horor jsem už hodně dlouho neviděl. Skvělá atmosféra, skvělý nápad se zakomponování sériové vraha, prostě paráda. Navíc v hlavní roli Caity Lotz aka Sara Lance z Arrow a Legends of Tomorrow, což byl příjemný bonus.

plakát

Pod povrchem (2000) 

Tenhle film mě bavil. Harrison Ford v netypické roli a pár povedených lekaček. I když je fakt, že ten závěr byl docela předvídatelný.

plakát

Outrage (1950) 

Na svou dobu poměrně odvážný a otevřený film o mladé dívce, která je znásilněná. Přestože tam ona inkriminovaná scéna není vůbec vidět a místo termínu "znásilnění" se používá mírnější "zločinecký útok" filmu vůbec neubírá a rozhodně kvůli tomu nepůsobí nijak banálně.

plakát

The Walls Came Tumbling Down (1946) 

Novinář začne vyšetřovat smrt svého nejlepšího přítele-kněze, která sice vypadá jako sebevražda, ale on tomu nevěří. Začne se před ním otevírat spletitá záhada týkající se dvou biblí a posledního obrazu Leonarda Da Vinci, který je od doby svého vzniku považován za ztracený. Brzy se začnou objevovat bizardní figurky, které jsou pro ony bible ochotné vraždit. __ Velmi zajímavé a zábavné noirové krimi.