Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Horor

Recenze (4 481)

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Chtělo by to zajímavější záporáky, víc Jokera (Letův old school gangster byl super) a bylo by to úplně za 5. Harley všemu jasně kraluje, takže se těším na její Gotham City Sirens. Velká pochvala za hudbu.

plakát

Batman: Gotham by Gaslight (2018) 

Natočeno podle skvělého komiksu, který odstartoval unikátní sérii Elseworlds, která postavy z DC umisťuje do úplně jiných dob a prostředí a vytváří tak nové a originální příběhy jako je tento. Od Mignolova komiksu se to popravdě hodně odchýlilo, ale to vůbec nevadí, protože jsem byl aspoň až do konce napjatý, kdo je vlastně ten Rozparovač.

plakát

Batman vs. Two-Face (2017) 

Bohužel pokračování animáku Return of Caped Crusaders se nevydařilo tolik jako ten předchozí film. Zatímco tam z každého záběru tryskala zábava a narážky na původní seriál a vyšel z toho dokonalý sequel/pocta, tohle už je pouze rutina bez nějaké větší zábavy, která vznikla pouze proto, aby vznikla.

plakát

Batman a Harley Quinn (2017) 

Trhlý animák s Harley, Batmanem a Nightwingem se nebere nijak vážně, a tak nám tu Harley dělá servírku v superhrdinsky laděném podníku, souloží s přivázaným Nightwingem, zpívá punkovou vypalovačku v klubu pro pomocníky superzločinců, prdí v Batmobilu a na závěr dostane svou vlastní psychiatrickou show v televizi. Občas trochu přestřelené, ale pořádně zábavné.

plakát

Scooby-Doo a Batman: Spolu a odvážně (2018) 

Film, který crossoveruje partičku Scooby-Doo se seriálem Batman Brave and Bold, takže nezbývá nic než prostě vypnout a užívat si zábavnou béčkovou jízdu. Z komiksoých postav se tu objeví Batman, Aquaman, Question, Black Canary, Martian Manhunter, detektiv Šimpanz a snad celá galérka Batmanových protivníků.

plakát

Soumrak templářů (2017) (seriál) 

Bohužel seriál nedostál mým očekáváním. První půlka byla taková neslaná nemastná, pak se to naštěstí začalo scénáristicky zvedat.

plakát

On the Night of the Fire (1939) 

Celkem nezáživná britská záležitost o holiči, který ukradne stovku a to ho následně dožene až k vraždě a skrýváním se před zákonem.

plakát

Dej nám tento den (1949) 

Nudné a utahané britské drama, které se vleče bezmála dvě hodiny a je zasazeno do prostředí italských dělníku v newyorském Brooklynu.

plakát

Frieda (1947) 

Britský válečný zajatec se v Polsku ožení s Němkou, která mu pomohla utéct a přiveze jí ke své rodině na malém anglickém městě. V Evropě stále ještě zuří válka a místní obyvatelé nejsou z nové obyvatelky města nijak nadšení ... britský snímek o předsudcích, nenávisti, kolektivní vině a vyrovnávání se s válečným traumatem. Poměrně kvalitní záležitost.

plakát

For Them That Trespass (1949) 

Příběh muže neprávem obviněného z vraždy a jeho snaha očistit se. Téma je noirová klasika. Tato britská záležitost zpočátku dost nudí a moc nezaujme, ale závěr to vynahrazuje. 3,5