Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 

Tentokrát se pan Spilberg skutečně nevytáhnul. Zdaleka nejslabší film jinak tak zdařené série. Snad jsem od filmu očekával příliš, dělal se kolem něj zbytečně velký humbuk. Z Indiho se stal vysloužilý stařík a roli mladého a energického chlapíka nahrazuje částečně jeho synek.Taky mám pocit, že zesměšńování Rusů je již ohranou fintou jak pobavit diváka, ke všemu když se jim přidá rádoby ruský přízvuk.

plakát

Austin Powers: Špionátor (1997) 

Jelikož jsem nejdříve viděl dva následující díly s tímto okouzlujícím špionem, nemohl jsem si zpočátku na styl prvního dílu zvyknout a přišel mi o dost slabší nežli 2 následující díly série, ale jak jsem se "rozkoukal“, tak už sem byl oblomný i pro 4* Kdo mě okouzlil byla ??? jež zprvu vystupovala jako zkostnatělá a studená agentka, se díky Austinovu kouzlu stala ke konci sexy dívčinou k pokoukání.(I když ne že by jí nebyla ani předtím).

plakát

Scary Movie: Děsnej biják (2000) 

Film je skloubeninou teenagerovské komedie a klasický komedií zesměšňujích ostatních filmové tituly. Občas je to vážně sranda, chvílemi je ale humor kapku přitažený za vlasy a vlastně to ani není vtipné. Nakonec je odhalen více než jen jeden úhlavní vrah v masce, což je ovšem poněkud zmatená a snad i zbytečná scéna nevím zda to mělo být skutečně vtipné, ale nebylo. Film ubíhá svižně a nenudíte se, ale zas něco zas tak převratného to není..dávám 60

plakát

Simpsonovi ve filmu (2007) 

Film mi přišel o něco slabší nežli tv seriál, především jsem měl pocit, že humor už nemá takový šmrnc, na který jsme byl zvyklý v seriálových vydáních, na druhou stranu poměrně vydařená zápletka a katastrofická atmosféra jsou velkými klady filmu

plakát

Klik - život na dálkové ovládání (2006) 

Nemužu si pomoct, ale film na mě udělal dojem. Když se skloubí skvělý nápad s komediálním talentem Adama Sadlera, tak to nemůže být žádné "Bčko". Filmů s tématem cestování v čase je slušná řádka, ne vždy se ovšem jedná o prvotřídní kousky (10 minut života..). Film hraje hodně na city a v "dojemnosti" se může rovnat romantickým velikánům jako jako např.Titanic a celou dobu se jen modlíte, aby tohle dobře dopadlo. Slabšími články filmu jsou herci jako David hasselhoff, i když se na tu svoji roli "plážového inženýra" docela hodí. No a Kate B. to tu opravdu sekne!

plakát

Ro(c)k podvraťáků (2006) 

Kdo čeká od filmu pokračování Snowborďáků nebo Rafťáků, bude zklamaný. I když se opět jedná v určitém smyslu o komedii, je zde určitý posun od teenagerovských sérií, na které jsme od pánů Kotka a Mádla zvyklí. Film má rozhodně jiskru a vůbec se během něj nenudíte. Vytknout by se snad dal slang, a o sprostá slova skutečně není nouze. Hlavní zápletka je trochu naivní, točí se kolem krádeže psa a zájmu na výkupném, kdy majitel je pro záchranu svého miláčka udělat téměř cokoli. Ale jinak celkem spokojenost, za mě 60

plakát

Horem pádem (2004) 

pan Hřebejk si mistrně pohrál s dialogy a opět dokázal neudělat svému jménu ostudu. Ano, film se bere občas trochu vážně. Vlastně ani nevíte, zda herci jako Dušek či Liška, kteří mají za úkol hrát ve filmu rádoby drsňáky, jimi opravdu jsou. Filmu dodává jakousi jiskru skloubení osudů naoko úplně rozdílných charakterů, jejichž osudy se postupně nečekaně proplétají.. Velkým překvapením je konec bez happyendu, který bych v tomto filmu očekával, nebo jsem si ho spíše přál. Za mě 80 procent.

plakát

Austin Powers - Goldmember (2002) 

Komu z vás se zamlouvaly předchozí díly s potrhlým agentem, ten nebude zklamaný, i když je tento díl přece jen o kapku slabší. Chápu že někomu se nemusí zrovna líbit Austinovský styl humoru, a to hlavně proto že se jedná v mnoha případech o čistě živočišný humor, od močení až po všemožné nechutnosti:) Co tomuto filmu hodně napomáhá je rozkošná agentka po Austinově boku, kterou neztvárnil nikdo jiný než Beyonce Knowles, ketré to tu opravdu sekne, i když toho za film moc nenamluví, ale pro její fandy, jako jsme já, je to hotová slast:D, Takže za mě je to 80!

plakát

Nuda v Brně (2003) 

Tento snímek byl rozhodně velkým překvapením a překonal moje představy. Filmu dodává šmrnc nejen hvězdné obsazení (Miroslav Donutil), ale také vtipně skloubené zápletky a peripetie partnerských vztahů. Nevím ovšem s jakým úmyslem byl celý film natočen černobíle, ovšem to neubírá na jeho kvalitě, možná právě naopak.