Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (263)

plakát

Nigella Lawson vaří narychlo (2007) (pořad) 

Ta ženská je neuvěřitelná požitkářka, díky čemuž je vám téměř jedno, co vaří, protože při pohledu na její vychutnávání si jídla, stejně v podstatě nic jiného nevnímám. Kašle na linii, zdravý styl i zažitá pravidla a vaří skvěle. Mňam.

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Paradoxní je, že byť ho miluju, nedokážu o tom nic napsat. Nebo možná právě proto? V každém případě jsem na tuhle posádku mimořádně ulítlá. Jo a Krytona chci spolu se Saturninem za osobního sluhu. Jo to by byl život...

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Filmová adaptace oblíbené knížky oblíbeného autora, no to je vždycky sázka do loterie. Nicméně Matthew Vaughn si s ní poradil na výbornou a stvořil důstojného kolegu pro dalšího mého favorita Princeznu nevěstu. Jo kdyby náhodou chtěl Matthew Vaughn točit další Gaimanova díla, jen do toho.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Bazinga!! V oblasti sitcomů pro mě aktuálně suverénní číslo jedna a prozatím nemám pocit, že by se na tom mělo něco měnit, neboť Howard, který je pro mě nekonečnou módní inspirací, Rajeh, který představuje neopakovatelnou směsici studu a nevinnosti, Leonard jakožto záblesk normálnosti ve všem tom šílenství a Sheldon..., Sheldon, který je živoucím důkazem toho, že i matka příroda má své dny, jsou momentálně spolu s blonďatou barbie kříženou wonder woman, neporazitelní.

plakát

Hunter x Hunter (1999) (seriál) 

Je překvapivé, jak moc mi Hunter připomínal jinou japonskou klasiku - Velkou zkoušku, a to především v hlavních postavách. Čím mi ale opravdu učaroval je Hisoka, který byť by měl být záporákem, je pro mě dalším hlavním hrdinou. Je to charismatický, nebezpečný, neuchopitelný, maniakální psychopat, který spřádá nepochopitelné plány, řídí se nepochopitelnými motivy, s nepochopitelnými cíly, ale neoddiskutovatelně přitahuje mou pozornost a jeho scény (nejenom) s Gonem jsou jednoduše skvělé. Už se těším na Huntera remake, kde si Hisoky užiju nepochybně víc.

plakát

Bezvadná dvojka (2007) (seriál) 

Risa je krásná holka a správná baba a v normálním světě by kolem ní kroužily desítky kluků, kteří by jí leželi u nohou. Bohužel žije ve světě, kde platí za žirafu, zvlášť když jí to jeden prťavý trouba, který se kolem ní motá furt připomíná a aby toho nebylo málo, tak do kterého se ještě při vší smůle zamiluje. Ootani je navíc v tomhle trochu pomalejší a na srandu je zaděláno. A že to sranda fakt byla.

plakát

Gejša (2005) 

Nevím, proč nedokážu dát vyšší hodnocení. Vlastně to dost odpovídá mému dojmu z filmu, protože byť jsem byla naprosto unesená vizuální krásou a tím, že se v jednom filmu potkaly mé tři oblíbené herečky (zejm. Gong Li byla famózní), tak mi až zpětně došlo, že film trval skoro 3 hodiny a já ho nesledovala ani 30 minut v kuse. Fungoval prostě jako stafáž k jiné činnost, byť pohled na něj byl fantastický. To by se přece u opravdu dobrého filmu stát nemělo ne? Proto se víc než 70% dát neodvážím. Už jen z toho důvodu, že jsem si vcelku dost jistá tím, že podruhé (třetí, čtvrté ...) to podívání nebude o nic lepší.

plakát

Black Lagoon (2006) (seriál) 

Je to drsné, cynické, zkažené, nabité zbraněmi, skvělou akcí, sexy babama a pocitem, že byť je to šílené, chcete k té bláznivé partě patřit taky. Ostatně, když může Rock, proč bych to nezvládla taky že jo.

plakát

Inujaša - Season 1 (2000) (série) 

Inuyasha je kouzelný, vtipný, napínavý a neskutečně pohádkový příběh s hrdinou, který je vzteklý, zbrklý, nezdvořilý, občas trochu natvrdlý hulvát, u kterého však pod vlivem jedné moderní dívky vyplynou na povrch taky jeho laskavost, statečnost, starostlivost, odvaha a zlaté srdce, se kterými se vrhá do všech možný bitev, bojů, bojůvek i obyčejných rvaček, aby mě zas a znova napnul, pobavil a rozesmál, ne nutně v tomto pořadí.

Ovládací panel
5 bodů