Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Akční

Oblíbené filmy (10)

Insidious 2

Insidious 2 (2013)

Nemůžu jinak než 10/10*. Chapter 2 mě bavila ještě o krapek více než jednička. Dobré herecké obsazení, skvělý a nápaditý scénář a hlavně velké plus za Bisharův hudební podklad, který mě velmi nadchl. Jediné malinké mínus patří tak dvou, třem "komickým" scénám, bez kterých by se snímek obešel. Jinak tleskám ve stoje!

Kdo hulí, ten umí

Kdo hulí, ten umí (2001)

Skvělá komedie,která není určena jen pro ty,kteří užívají vůni ,,Cannabis for man" =o) Pro Methodmana a Radmana určitě nebylo těžké vžít se do charakterů svých postav a taky to dokonale podali.Film je určen spíše pro mladší generace neboť ,,ti starší" by tento styl humoru nemuseli pochopit.

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Film na způsob zelené míle, ale možná o krapek lepší. I když u Zelené míle si pobrečím a u tohoto filmu se mi to nestalo:), tak musím uznat, že se jedná o brilantní snímek. Morgan Freeman dokonale předvedl své herecké schopnosti a nebyl jediný. Líbí se mi, jak si hlavní hrdina Andy stojí za svým a dokáže dosáhnout svého cíle. Musím přiznat, že mi ho bylo strašně líto a chtěla jsem, ať je všechno jinak, než skutečně bylo:) Opravdu srdceryvný zážitek!