Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Jednoznačně Fincherův nejlepší film. Tenhle film se musím vidět alespon dvakrát abyste pochopili jak se divákům celý film Fincher vysmíval, kdy diváci nic netušili. Film má opravdu úžasnou atmosféru po které běhá mráz po zádech a některé velmi absurdní scény které mě dostaly (např zmlácení sama sebe před vlastním šéfem nebo mlácení náhodných lidí na ulici). Samozřejmě nemůžu opomenout také úžasné výkony Breda Pitta a Edwarda Nortona. Co ale dělá tenhle film nezapomenutelným je ten závěr - kdyby takhle nečekaně končily všechny filmy vůbec bych se nezlobil.

Moulin Rouge

Moulin Rouge (2001)

Nejsem žádný fanoušek muziklů a už vůbec ne romantických filmů, ale tenhle film mě vyloženě dostal. Hlavní jsou úžasné výkony Nicole Kidman a Ewana McGregora a tro ne jen herecké, ale i pěvecké. A taky ty písně které vás dostanou jako jsou třeba Come What May, předělávka Show Must Go On, ale hlavně mě dostala písen Roxanne, při které mi naskakovala husí kůže. Jednoznačně nejlepší film roku 2001 a možná i nejlepší film všech dob.

Černý jestřáb sestřelen

Černý jestřáb sestřelen (2001)

Nejlepší válečný film jaký jsem kdy viděl. Po zahřívací půlhodince se rozpoutá nonstop dvouhodinová akční podívaná. Střílí se tu pořád a když se náhodou přestane střílet tak se operuje v opravdu špatných podmínkách a nebo jsou záběry na zohavená těla vojáků. Opravdu geniálně natočený snímek, skvělý zvuk, kamera i herecké obsazení. Dokonalé pojetí kruté a drsné války a to nejlepší od Ridleyho Scotta. Dávám jasných 100%

Dylan Moran: Monster

Dylan Moran: Monster (2004)

Tohle se prostě musí vidět. Celých těch 85 minut jsem se svíjel smíchy. Dylan Moran je prostě borec.